Choose a searcher

Cowden támogatási program

Cowden támogatási program

Cowden Protokoll

 

A Lymeherbs gyógynövénybolt a Cowden Protokoll termékeinek teljes választékát kínálja. A Cowden-protokoll Dr. W. Lee Cowden által kifejlesztett protokoll Lyme-kórban szenvedők számára, valamint a Lyme-kórhoz kapcsolódó tünetek minimalizálására. A Cowden protokollt más kullancsok által terjesztett társfertőzések esetén is használják.

A Cowden protokoll 14 különböző Nutramedix terméket tartalmaz, köztük 7, Microbial Defense néven ismert növényi készítményt, amelyek antibakteriális hatást fejtenek ki. A Cowden Protokoll a következőket tartalmazza: Banderol, Burbur-pinella, Cumanda, Enula, Houttuynia, Magnézium-malát, Mora, Petrezselyem, Samento, Sealantro, Serrapeptaza, Sparga, Stevia, Takuna.

 

A Cowden protokoll részét képező összes termék általános tulajdonságainak leírása:

Banderol Microbial Defense : gyulladásgátló tulajdonságokkal rendelkezik, antibakteriális, vírusellenes és parazitaellenes tulajdonságok széles spektrumával rendelkezik. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően a Banderol hatékony a Borrelia baktériumok és a kullancsok által terjesztett társfertőzések ellen, mint például a Babesia, Bartonella, Chlamydia, Ehrlichia, Mycoplasma, Rickettsia és Cytomegalovirus.

 

Burbur-pinella Detox : támogatja az agy és a központi idegrendszer méregtelenítését, valamint megtisztítja a szervezetet a méreganyagoktól és biotoxinoktól. Eltávolítja a méreganyagokat az agyból, a perifériás idegrendszerből és a gerincből. A Baurbur-pinella tisztítja a vért és az intercelluláris tereket, méregteleníti a májat, a vesét és a nyirokrendszert. Hatékonyan csökkenti a Herx reakcióval járó kellemetlenségeket.

 

Cumanda Microbial Defense : gyulladásgátló tulajdonságokkal rendelkezik, antibakteriális, vírusellenes és parazitaellenes tulajdonságok széles spektrumával rendelkezik. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően a Cumanda hatékony a Borrelia baktériumok és a kullancsok által terjesztett társfertőzések ellen. A benne található anyagok a Candida, Aspergillus és Mucor gombák ellen is erős gombaellenes hatást fejtenek ki. A hatóanyagok képesek átjutni a vér-agy gáton.

 

Enula Microbial Defense : gyulladásgátló tulajdonságokkal rendelkezik, antibakteriális, gombaellenes, vírusellenes és parazitaellenes tulajdonságok széles spektrumával rendelkezik. Az Enula a Borrelia és egyes Babesia fajok ellen egyaránt hatásos.

 

Houttuynia Microbial Defense : gyulladásgátló tulajdonságokkal rendelkezik, antibakteriális és gombaellenes tulajdonságok széles spektrumával rendelkezik. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően a Houttuynia hatékony a Borelia Borrelia és a kullancsok által terjesztett társfertőzések ellen. Különösen hatásos a Bartonelia ellen.

 

Magnézium-malát : a magnézium olyan formája, amely rendkívül jól felszívódik a szervezetben. A magnézium a szervezet megfelelő működéséhez nélkülözhetetlen ásványi anyag. A magnézium elengedhetetlen a normál ideg- és agyműködés, a szívritmus és a vérnyomás fenntartásához. A magnézium a vázizmok megfelelő összehúzódásához és ellazulásához is szükséges, de a belekben, a hasnyálmirigyben, az epeutakban stb.

 

Mora Microbial Defense : gyulladásgátló tulajdonságokkal rendelkezik, és antibakteriális, vírusellenes, gombaellenes és parazitaellenes tulajdonságok széles spektrumával rendelkezik.

 

Petrezselyem Detox : olyan tulajdonságokat mutat, amelyek megtisztítják a testet a méreganyagoktól és a biotoxinoktól. A készítményben található hatóanyagok méregtelenítik a májat, a vesét, a nyirokrendszert és a sejtközi tereket, tisztítják a vért. A petrezselyem Detox hatékonyan csökkenti a Herx reakciót kísérő tüneteket. Ezenkívül pótolja a vas, kalcium, riboflavin, tiamin, C-vitamin, karotinok és A-vitamin hiányát.

 

Samento Microbial Defense : a Samentojban található hatóanyagok az immunrendszer hatékony modulátorai, antibakteriális, vírusellenes, gombaellenes és parazitaellenes hatások széles spektrumát mutatják. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően a Samento hatékony a Borrelia burgdorferii baktériumok és más típusú Borrelia baktériumok, valamint a kullancsok által terjesztett társfertőzések ellen.

 

Sealantro Metal Detox : támogatja a szervezet méregtelenítését a nehézfémektől, valamint a biotoxinoktól és sok más mérgező anyagtól.

 

Szerrapeptáz : egy proteolitikus (fehérjebontó) enzim, amelyet a selyemhernyók emésztőrendszeréből nyernek. Ennek az enzimnek a funkciója a Borrelia baktériumokat védő fibrin megemésztése. A szerrapeptáz segít a mikrobiális biofilm lebontásában. A baktériumokat védő fibrin lebontása eredményessé teszi az immunrendszer sejtjeit a kórokozó mikroorganizmusok megtámadásában és leküzdésében. A szerapeptáz javítja az oxigén szállítását a szövetekbe azáltal, hogy lebontja a kapillárisok falához tapadt fibrint. Ennek eredményeként azokban a szövetekben, ahol anaerob körülmények uralkodtak, azaz kedvezőek a baktériumok szaporodásához, a környezet a baktériumok túlélése szempontjából kedvezőtlen aerob körülményekre változik.

 

Sparga Sulphur Detox : támogatja a szulfoantibiotikumok és más szulfonamid alapú gyógyszerek eltávolítását a szervezetből, amelyek blokkolják a szervezet szulfát-útvonalait és a toxinok glutationon keresztül történő konjugációját.

 

Stevia : antibakteriális hatással rendelkezik a Borrelia baktériumok minden fejlődési formája ellen. Befolyásolja a baktériumok által létrehozott biofilmet. A Stevia gombaellenes és antioxidáns hatásának széles spektrumát is mutatja.

 

Takuna Microbial Defense : nagyon erős antibakteriális, vírus- és gombaellenes tulajdonságokkal rendelkezik. A Takuna csökkenti a fertőzést kísérő tüneteket.

 

Ha a Cowden Protokoll alkalmazása mellett dönt, kérjük, gondosan kövesse a termékekhez mellékelt utasításokat. Az utasítások nagyon részletesek, és táblázatokat tartalmaznak a termék mindennapi használatáról. Termékek kész csomagolásban és készletekre bontva 1. hónap - 9. hónap.

 

  Termékszűrő
Kategóriák
Termék típusa
Product added to wishlist
Product added to compare.