Japán knotweed por (Nuherbs Co.) (453,5 g) Nagyobb

Japán knotweed por (Nuherbs Co.) (453,5 g)

NUHP03

Új termék

A japán csomósfű (Polygonum cuspidatum) stimulálja és modulálja az immunrendszert. A gyógynövény gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal is rendelkezik. A Polygonum cuspidatum hatóanyagai áthaladnak a vér-agy gáton, és hatással vannak a központi idegrendszerre, ahol a Borrelia baktériumokkal szemben hatnak.

Bővebb leírás

rating Olvassa el a 2 vélemények
Átlagos értékelés: 10/10 Vélemények száma: 2

HUF12,427

Mennyiségi kedvezmény

Mennyiség Kedvezmény Megtakarítás
3 3% -ig HUF1,118
5 5% -ig HUF3,107
10 10% -ig HUF12,427

Egyéb infó

Japán csomós

Lat. Polygonum cuspidatum

Kínai név: Hu Zhang

 

A japán csomósfű (Polygonum cuspidatum) stimulálja és modulálja az immunrendszert. A gyógynövény gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal is rendelkezik. A Polygonum cuspidatum hatóanyagai áthaladnak a vér-agy gáton, és hatással vannak a központi idegrendszerre, ahol a Borrelia baktériumokkal szemben hatnak. A gyógynövény kifejezetten megvédi az agyat a gyulladásos károsodásoktól, a mikrobiális endotoxinoktól és a bakteriális fertőzéstől. A japán csomósfüvet többek között a neuroborreliosis kezelésében használják.

Nuherbs Co.

A Nuherbs Co. a kiváló minőségű laboratóriumi tesztelésű kínai gyógynövénykészítmények, ömlesztett gyógynövények, a kínai orvostechnikai cikkek és egyéb egyedi termékek egyik vezető amerikai importőre. A Nuherbs Co. az egyik legismertebb kínai gyógynövény-beszállító az amerikai piacon. A társaság 1979 óta működik.

Összetevők: Polygonum cuspidatum gyökér (rizóma), por

Nettó tömeg: 453,5 g

Tárolás: Szobahőmérsékleten, száraz helyen, kisgyermekektől elzárva tárolandó.

Vélemények

rating
rating