Banderol Nutramedix 60 ml

Banderol Nutramedix 60 ml

CWD35-60
21 712,00 Ft
rating Olvassa el a 3 vélemények
Átlagos értékelés: 10/10 Vélemények száma: 3

A Banderol Microbial Defense egy kivonat az Otoba sp. Kéregéből. - Dél-Amerikában őshonos fa. A Banderol gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik, és széles spektrumú antimikrobiális, vírusellenes, parazitaellenes hatású.

 

Banderol mikrobiális védelem

A Banderol Microbial Defense egy kivonat az Otoba sp. Kéregéből. - Dél-Amerikában őshonos fa. A Banderol gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik, és széles spektrumú antimikrobiális, vírusellenes, parazitaellenes hatású. A Banderol hatékony a Borelia burgdorferi és más Borrelia fajták ellen, beleértve a Borrelia baktériumok hatékony cisztáit és biofilmjét is. Hatásos a Lyme-kór társfertőzései ellen is, mint például Bartonella, Babesia, Chlamydia, Mykoplasma, Rickettsia (beleértve a Coxiella és Erlichia) vagy a Citomegalovirus. Hatásos a Candida gomba ellen is. Az ecuadori Guayaquili Egyetemen a Nutramedix Banderol Microbial Defence-jén végzett tanulmány kimutatta, hogy a termék erős gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik, és 84,4% -kal csökkenti a gyulladást. A Banderol Microbial Defence-t a Cowden támogatási programja használja, és a Cowden Protokoll egyéb termékeivel együtt kell használni.

Nutramedix®

A Nutramedix egy amerikai vállalat, amely 1993 óta működik az amerikai piacon. A Nutramedix kiváló minőségű, bioaktív növényi kivonatokat állít elő. A szabadalmaztatott extrakciós módszernek köszönhetően a termékeket nagy hatékonyság és széles spektrumú aktivitás jellemzi.

Összetevők: Banderol kéreg kivonat (Otoba sp.), Ásványvíz, etanol (20-24)%.

Használat: Öntsön 1-30 cseppet 120 ml vízbe, és várjon egy percet, mielőtt elfogyasztaná a keveréket. Kezdje naponta kétszer egy cseppel (étkezés előtt 30 perccel), és lassan növelje az adagot 30 cseppre naponta kétszer. Használat előtt rázza fel.

Nettó tömeg: 60 ml

Tárolás: Szobahőmérsékleten, száraz helyen, kisgyermekektől elzárva tárolandó.

Új
Muy buen producto.
rating 10
2022-12-05
Santiago
Precios muy competitivos y. muy rápidos en la entrega
Chris
rating 10
2022-03-03
Chris
It is ok
Good evening
rating 10
2022-01-30
Chris
Good evening
I can say that the products bought from your company arrived to me in optimal time.
I can\'t comment on the quality, until I use them for at least 1/2 month.
With high respect
Chris

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

Product added to wishlist
Product added to compare.

A weboldal használatával hozzájárul a sütik használatához. További információ az adatvédelmi irányelvekben található.