Enula Nutramedix 30 ml

Enula Nutramedix 30 ml

CWD03-30
14 168,00 Ft

Az Enula Microbial Defense három növény - az Elecampane, a Jalapa és a Blood Wiss - kivonatainak egyedülálló keveréke.   Az Enula gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik, valamint széles spektrumú antimikrobiális, vírusellenes, vírusellenes, antibakteriális hatású.

 

Enula
 Az Enula Microbial Defence két növény: az Elecampane (Inula helenium) és a Jalapa (Ipomoea jalapa) kivonatainak egyedülálló keveréke.

Nutramedix ®
A Nutramedix egy amerikai étrend-kiegészítő gyártó, amely 1993 óta működik az amerikai piacon. Szabadalmaztatott extrakciós módszer alapján kiváló minőségű bioaktív növényi kivonatokat állít elő. A Nutramedix termékeit nagy hatékonyság és széles tevékenységspektrum jellemzi.

Étrend-kiegészítő


Hozzávalók:   Omán nagyszerű kivonata, Jalapa kivonat, ásványvíz, etanol (20–24)%.

Ajánlott napi bevitel:   30 csepp adjunk hozzá 120 ml vizet, várjunk egy percet és együnk. Kezdje napi 1x cseppel (étkezés előtt 30 perccel), és fokozatosan növelje az adagot. Használat előtt rázza fel.

Nettó tömeg:   30 ml

Tárolás:   Szobahőmérsékleten, száraz helyen, kisgyermekektől elzárva tárolandó.

Vigyázat:   Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Az étrend-kiegészítők nem használhatók a változatos étrend helyettesítésére. Terhes és szoptató nők számára nem ajánlott.

Új

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

Product added to wishlist
Product added to compare.

A weboldal használatával hozzájárul a sütik használatához. További információ az adatvédelmi irányelvekben található.