Samento Nutramedix 60 ml

Samento Nutramedix 60 ml

CWD33-60
25 668,00 Ft
rating Olvassa el a 2 vélemények
Átlagos értékelés: 10/10 Vélemények száma: 2

A Samento Microbial Defense hatékony immunmodulátor. Széles spektrumú antibakteriális, gombaellenes, vírusellenes és parazitaellenes tulajdonságokkal rendelkezik. A Samento hatékony a Borelia burgdorferi és más Borrelia törzsek, valamint más kullancs által terjesztett fertőzések ellen.

 

Samento mikrobiális védelemA Samento Microbial Defense hatékony immunmodulátor. Széles spektrumú antibakteriális, gombaellenes, vírusellenes és parazitaellenes tulajdonságokkal rendelkezik. A Samento hatékony a Borelia burgdorferi és más Borrelia törzsek, valamint más kullancs által terjesztett fertőzések ellen.   A Samento alkalmazható autoimmun rendellenességek kezelésében.   Samento mikrobiális védelem   a Cowden támogatási program részét képezi, és a Cowden's Protocol egyéb termékeivel együtt kell használni.Étrend-kiegészítő


Nutramedix ®
A Nutramedix egy amerikai étrend-kiegészítő gyártó, amely 1993 óta működik az amerikai piacon. Szabadalmaztatott extrakciós módszer alapján kiváló minőségű bioaktív növényi kivonatokat állít elő. A Nutramedix termékeit nagy hatékonyság és széles tevékenységspektrum jellemzi.


Hozzávalók:   Uncaria tomentosa kéreg kivonat (TAO Free Uncaria tomentosa), ásványvíz, etanol (20-24)%.

Használat:   Öntsön 1-30 cseppet 120 ml vízbe, és várjon egy percet, mielőtt iszik. Kezdje naponta kétszer 1 cseppel (étkezés előtt 30 perccel), és fokozatosan növelje a bevitelt. Használat előtt rázza fel az üveget.

Nettó tömeg: 6 0 ml

Tárolás:   Szobahőmérsékleten, száraz helyen, kisgyermekektől elzárva tárolandó.

Vigyázat:   Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Az étrend-kiegészítők nem használhatók a változatos étrend helyettesítésére. Terhes és szoptató nők számára nem ajánlott.

Új
Chris
rating 10
2022-03-03
Chris
It is ok
Good evening
rating 10
2022-01-30
Chris
Good evening
I can say that the products bought from your company arrived to me in optimal time.
I can\'t comment on the quality, until I use them for at least 1/2 month.
With high respect
Chris

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

Product added to wishlist
Product added to compare.

A weboldal használatával hozzájárul a sütik használatához. További információ az adatvédelmi irányelvekben található.