Takuna Nutramedix 30 ml
Takuna Nutramedix 30 ml
Takuna Nutramedix 30 ml
Takuna Nutramedix 30 ml

Takuna Nutramedix 30 ml

CWD10-30
13 708,00 Ft

A Takuna Microbial Defense egy kivonat a Cecropia strigosa kérgéből. A Takuna Microbial Defense nagyon erős antimikrobiális és vírusellenes tulajdonságokkal rendelkezik. A kivonat különösen az Epstein Barr, a Cytomegalovirus és a Herpes zoster vírusok ellen hatékony.

 

Takuna mikrobiális védelemA Takuna Microbial Defense egy kivonat a Cecropia strigosa kérgéből. A Takuna Microbial Defense nagyon erős antimikrobiális és vírusellenes tulajdonságokkal rendelkezik. A kivonat különösen az Epstein Barr, a Cytomegalovirus és a Herpes zoster vírusok ellen hatékony. A Takuna gombaellenes tulajdonságokkal is rendelkezik. Gyengíti a fertőzést kísérő tüneteket. A Takuna Microbial a Cowden támogatási programban szerepel, és a Cowden's Protocol egyéb termékeivel együtt kell használni.

Étrend-kiegészítő


Nutramedix ®
A Nutramedix egy amerikai étrend-kiegészítő gyártó, amely 1993 óta működik az amerikai piacon. Szabadalmaztatott extrakciós módszer alapján kiváló minőségű bioaktív növényi kivonatokat állít elő. A Nutramedix termékeit nagy hatékonyság és széles tevékenységspektrum jellemzi.


Összetevők: Cecropia strigosa kéreg kivonat, ásványvíz, etanol (20-24)%.

Használat: Öntsön 1-30 cseppet 120 ml vízbe, és várjon egy percet, mielőtt elfogyasztana. Kezdje naponta kétszer 1 cseppel (étkezés előtt 30 perccel), és fokozatosan növelje a bevitelt. Használat előtt rázza fel az üveget.

Nettó tömeg: 30 ml

Tárolás: Szobahőmérsékleten, száraz helyen, kisgyermekektől elzárva tárolandó.

Vigyázat: Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Az étrend-kiegészítők nem használhatók a változatos étrend helyettesítésére. Terhes és szoptató nők számára nem ajánlott.

Új

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

Product added to wishlist
Product added to compare.

A weboldal használatával hozzájárul a sütik használatához. További információ az adatvédelmi irányelvekben található.