Rhodiola 500 mg, 60 vega kapszula

Rhodiola 500 mg, 60 vega kapszula

Now Foods
NOW17
11 359,44 Ft

Most a Rhodiola szabványos rózsagyökér (Rhodiola rosea) kivonatot tartalmaz. A rózsagyökér egy helyi növény Európa, Ázsia és Amerika sarkvidéki és alpesi régióiban.

 

Rhodiola

Most a Rhodiola szabványos rózsagyökér (Rhodiola rosea) kivonatot tartalmaz. A rózsagyökér egy helyi növény Európa, Ázsia és Amerika sarkvidéki és alpesi régióiban. A Rhodiola rosea hozzájárul a megfelelő keringés fenntartásához a szellemi munka hatékonyságához, a reakcióképességhez és az optimális kognitív tevékenységhez. Támogatja a kondíciót és a hatékonyságot az állóképességi sportokban. Védelmet nyújt fizikai igénybevétel alatt. Serkenti az idegrendszert, jótékony hatással van fáradtságra, alvászavarokra, étvágytalanságra. Serkenti az észlelést, aktívan tartja az elmét és a munka hatékonyságát. Védelmet nyújt a stressz és a magas vérnyomás ellen, ami pozitív hatással van a szív- és érrendszerre.

 

Most Foods ®

A Now Foods ® egy amerikai étrend-kiegészítő gyártó és forgalmazó. 1948 óta működik a piacon. A Now ® cég több éves tapasztalattal rendelkezik, termékei a Good Manufacturing Practice (GMP) legmagasabb előírásai szerint készülnek, melynek köszönhetően a termékek kiváló minőségűek és magas színvonalúak. értékelt, megbecsült.

 

Táplálék kiegészítő

 

Kiegészítő tények: 1 kapszula - 500 mg kivonat

Összetevők: Rhodiola rosea gyökér kivonat (DER 5: 1, 3% rosavin, 1% salidroside);

kapszula anyaga: cellulózszármazékok; térfogatnövelő szer: mikrokristályos cellulóz; csomósodást gátló szer; zsírsavak magnéziumsói; amorf szilícium-dioxid.

Javasolt napi bevitel: napi 1 kapszula éhgyomorra.

Nettó tömeg: 60 vegetáriánus kapszula

Tárolás: Szobahőmérsékleten, száraz helyen, kisgyermekek elől elzárva tárolandó.

Figyelem: Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Az étrend-kiegészítők nem használhatók a változatos étrend helyettesítésére (helyettesítésére). A termék nem ajánlott terhes és szoptató nők számára.

Új

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

Product added to wishlist
Product added to compare.