A japán csomófű 10% resveratrolra, 500 mg, 500 kapszulára standardizált

25-O7XD-B2WH

Új termék

A japán csomósmag stimulálja és modulálja az immunrendszert, és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik. A növény a resveratrol gazdag forrása, amely serkenti a mikrocirkulációt.

Bővebb leírás

HUF19,081

Egyéb infó

Japán csomós

Lat. Polygonum cuspidatum

Kínai név: Hu Zhang

 

 

A japán csomósmag stimulálja és modulálja az immunrendszert, és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik. A növény a resveratrol gazdag forrása, amely serkenti a mikrocirkulációt. A resveratrol mellett az egész növény sok olyan hatóanyagot tartalmaz, amelyek antibakteriális és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkeznek a Lyme-kór spirochete ellen. Ezek a tulajdonságok teszik a japán csomót a Lyme-kór és társfertőzései kezelésének egyik legjobb gyógynövényévé. A Polygonum cuspidatum anyagai képesek átjutni a vér-agy gáton és befolyásolni a központi idegrendszert, ahol megvédik az agyat a gyulladás utáni károsodásoktól, a mikrobiális endotoxinoktól és a bakteriális fertőzésektől. Ezenkívül a japán csomósfű megkönnyíti a vérkeringést, különösen az ízületekben, az agyban, a szemekben, a szívben és a bőrben. Ez a tulajdonság teszi a növényt különösen hasznosnak a Lyme-kór kezelésében, mivel megkönnyíti a vér áramlását olyan helyekre, amelyekhez nehezen hozzáférnek a spirochétákat elpusztító anyagok. Gyógyszerekkel és gyógynövényekkel együtt működik, megkönnyítve számukra a Borrelia spirochetesek elérését.

 

 

Lymeherbs

Táplálék kiegészítő

Összetevők: Japán csomósfű (Polygonum cuspidatum) rizómakivonat 10% resveratrolra standardizált, kapszula: hipromellóz.

Tartalom ajánlott napi adagban (1 kapszula): Japán csomósfű (Polygonum cuspidatum) rizómakivonat 10% resveratrolra standardizált - 500 mg

Ajánlott napi bevitel: vegyen be egy kapszulát naponta.

Megjegyzés: A javasolt ajánlott bevitel általános és NEM Stephen Buhner protokollja szerint. A javasolt bevitel Stephen Buhner szerint általában jóval magasabb, mint a termék címkéjén írt ajánlott bevitel. Ha tudni szeretné az ajánlott bevitelt Stephen Buhner szerint, kérjük lépjen kapcsolatba velünk.

Nettó súly: 500 kapszula

Tárolás: Szobahőmérsékleten, száraz helyen, kisgyermekektől elzárva tárolandó.

 

Vigyázat: Ne lépje túl a napi ajánlott adagokat. Az étrend-kiegészítők nem használhatók a változatos étrend helyettesítésére (helyettesítésére). Termék terhes és szoptató nők számára nem ajánlott.

 

Vélemények

Szűrés vélemények
(19)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Visszaállítás

Kattintson ide a vélemény írásához

rating 10
Very satisfied
very good product
rating 10
Renouée du Japon à 10 % 500 gelules
très bien
rating 10
.
It works for borelia
rating 10
Good
Product seems to work, but I can’t prove it
rating 10
All good
rating 10
All good
rating 10
Great service
Great products, fast shipping and took a week to the US. Good product selection and large sizes I can’t find elsewhere
rating 10
Very good
rating 10
bartonella
Polecam
rating 10
Lela Eremita, Kamniška ulica 5, 2000 Maribor, SI
Super!
rating 10
Good!
rating 10
La Renouée du japon Standartized à 10% de Resvéra
Bonjour, \r\n\r\nJe recommande vivement les produits de \'Lymeherbs\'. La livraison était très rapide vers la France, et l\'emballage des produits était parfait. Cordialement, Thierry Gschwind