Tiszta Shilajit 100% 30g, gyanta

Tiszta Shilajit 100% 30g, gyanta

SIHO3
18 400,00 Ft

A tiszta Shilajit segít növelni az energiát azáltal, hogy javítja az ATP-termelést a szervezetben.

 

Tiszta Shilajit 100%

A tiszta shilajit egy fekete-barna gyantaszerű anyag, amely bizonyos hegyvonulatokban természetesen előfordul sziklahasadékokban. A hegyi sziklák zugaiban található növények, algák és zuzmók maradványaiból készül, ahol idővel a természetes biológiai változások eredményeként értékes egészségvédő összetevőkben gazdag mumióvá alakulnak át. A shilajit számos hatóanyaga közül a legfontosabbak a fulvosavak. A termék 72% fulvosavat tartalmaz. Ezenkívül sok más biológiailag aktív anyagot is tartalmaz, mint például foszfolipidek, triterpének és fenolsavak. Vitaminokban, ásványi anyagokban és nyomelemekben is gazdag.

A tiszta Shilajit segít növelni az energiát azáltal, hogy javítja az ATP-termelést a szervezetben.

Az ATP a szervezet fő energiahordozója. Minden életfolyamathoz szükséges, mint például: fehérjék és nukleinsavak szintézise, izomösszehúzódás, anyagok sejtmembránon keresztül történő szállítása és idegi jelek továbbítása.

Ezenkívül az ATP szükséges más vegyületek koncentrációjának fenntartásához a szervezetben. A sejtekben a hidrogénionok koncentrációját energiafelhasználó mechanizmusok szigorúan szabályozzák. Az ATP-re a nátrium-, kálium- és kalciumionok sejtmembránokon keresztüli szállításához is szükség van.

Erősíti az immunrendszert, támogatja a húgyúti rendszert, pozitív hatással van az emésztőrendszerre, pozitív hatással van a normál testsúlyra, támogatja a nemi funkciókat, segít fenntartani a normális menstruációs ciklust, erősíti a csontokat és az ízületeket, támogatja az elmét és a kognitív funkciókat , fiatalító hatású (részt vesz az 1-es típusú kollagén jobb termelésében). Hozzájárul a jobb mentális egészséghez. Részt vesz a hormonális szabályozásban (tesztoszteron) és javítja a férfi termékenységet

SIHO

A SIHO egy francia cég, kiváló minőségű természetes étrend-kiegészítők gyártója és forgalmazója. A Shilajit zászlóshajó termékük több mint 70% fulvosavat tartalmaz, ami a piacon jelenleg elérhető legmagasabb koncentráció. A cég betartja a GMP gyártási gyakorlatot.

Táplálék kiegészítő

Összetevők: Tiszta Shilajit 100% gyanta

Az ajánlott napi adag tartalom: 500 mg, beleértve 350 mg fulvosavat


Javasolt napi bevitel : Használjon mérőlapátot vagy negyed teáskanálnak megfelelő mennyiséget éhgyomorra, naponta egyszer vagy kétszer egy pohár forró vízben.

Csomag tartalma : 30g (60 adaghoz)

Tárolás: Fénytől védve, szobahőmérsékleten, száraz helyen, kisgyermekek számára hozzáférhetetlen helyen tárolandó.


Figyelem: A nap folyamán ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Ezt a terméket terhes vagy szoptató nők nem használhatják. Ez a termék nem helyettesíti a változatos étrendet.

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

Product added to wishlist
Product added to compare.