Kurkumin (60 adag)

Kurkumin (60 adag)

FM14
8 005,70 Ft
rating Olvassa el az ismertetőt
Átlagos értékelés: 10/10 Vélemények száma: 1

Az F-kurkumin étrend-kiegészítő indiai kurkumint és indiai piperint tartalmaz por formájában. A kurkumin a kurkuma aktív vegyülete, amely erős antibakteriális, vírusellenes és gombaellenes tulajdonságokkal rendelkezik.

 

F-kurkumin

 

 

Az F-kurkumin étrend-kiegészítő indiai kurkumint és indiai piperint tartalmaz por formájában. A kurkumin a kurkuma aktív vegyülete, amely erős antibakteriális, vírusellenes és gombaellenes tulajdonságokkal rendelkezik. A kurkumin tumorellenes aktivitással is rendelkezik. Ezenkívül javítja az agy működését, javítja az immunitást és erősíti a szívet és a májat. A kurkumint ízületi fájdalmak és emésztési rendellenességek kezelésében is alkalmazzák. A kurkumin önmagában rosszul szívódik fel, de a piperin növeli biológiai hozzáférhetőségét. Emiatt a kiegészítés indiai piperinnel dúsított.

Az F-kurkumint nem genetikailag módosított (nem GM) nyersanyagokból állítják elő. Az F-Cink étrend-kiegészítő nem tartalmaz töltőanyagokat, tartósítószereket, színezőket és édesítőszereket.

 

 

FORMEDS Sp. z oo

 

FORMEDS Sp. A z oo a tiszta por alakú étrend-kiegészítők gyártására specializálódott, hozzáadott tartósítószerek, színezékek és édesítőszerek nélkül. Természetes, hatékony és biztonságos termékeket kínál. A teljes gyártási folyamat összhangban van a HACCP rendszerrel. A termékei előállításához felhasznált alapanyagokat neves európai beszállítóktól szerzik be.

 

Étrend-kiegészítő

Hozzávalók:   kurkuma kivonat (Curcuma longa L. 95% kurkumint tartalmaz), fekete bors kivonat (Piper nigrum 95% piperint tartalmaz). A napi 0,51 g-os adag tartalma: kurkumakivonat - 500 mg, beleértve az indiai kurkumát - 475 mg, fekete bors kivonat - 10 mg (beleértve 9,5 mg indiai piperint).

 

Nettó tömeg:   30,6 g. Adagok konténerenként: 60

 

Hogyan kell használni:

 

1. Öntsön 1 adagot (1 adagolókanál) egy száraz edénybe.

 

2. Adjon hozzá 200 ml vizet vagy más italt, és keverje össze.

 

Jegyzet:   Tartsa be a keverék elkészítésének sorrendjét a fentiek szerint, hogy a port alaposan feloldja. Fogyasszon egy adagot étkezés közben. Ivás előtt rázza fel a tartályt.

 

Tárolás:   Óvja a fénytől, szobahőmérsékleten, száraz helyen, kisgyermekektől elzárva.

 

Vigyázat:   Ne lépje túl a napi ajánlott napi adagokat. A termék terhes és szoptató nők számára nem ajánlott. A terméket nem szabad a változatos étrend helyettesítésére használni.

Új
rating 10
2021-02-17
Anonymous
Very good

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

Product added to wishlist
Product added to compare.

A weboldal használatával hozzájárul a sütik használatához. További információ az adatvédelmi irányelvekben található.