MSM - szerves kén (90 adag)

MSM - szerves kén (90 adag)

FM20
2 484,00 Ft
rating Olvassa el az ismertetőt
Átlagos értékelés: 10/10 Vélemények száma: 1

Az F-MSM étrend-kiegészítő MSM-t vagy metil-szulfonil-metánt tartalmaz, amely szerves kénvegyület és természetes élelmiszer-összetevő. Fontos szerepet játszik az aminosavak, enzimek, immunglobulinok (antitestek) és a glutation szintézisében.

 

F-MSM

 

 

Az F-MSM étrend-kiegészítő MSM-t vagy metil-szulfonil-metánt tartalmaz, amely szerves kénvegyület és természetes élelmiszer-összetevő. Fontos szerepet játszik az aminosavak, enzimek, immunglobulinok (antitestek) és a glutation szintézisében. Az MSM támogatja az izmok, inak és szalagok felépítését. Támogatja az ízületek porcának regenerálódását. A glükózaminnal és a kondroitinnal kombinálva az MSM biztosítja a porc rugalmasságát és támogatja működését. Az MSM részt vesz a kollagén és a keratin szintézisében. Reumaellenes és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik. Az MSM az antitestek termelésének serkentésével támogatja az immunrendszer munkáját. Az F-MSM étrend-kiegészítő nagyon jól felszívódik. Az F-MSM étrend-kiegészítő nem tartalmaz töltőanyagokat, tartósítószereket, színezékeket, édesítőszereket.

 

 

FORMEDS Sp. z oo

 

FORMEDS Sp. A z oo a tiszta por alakú étrend-kiegészítők gyártására specializálódott, hozzáadott tartósítószerek, színezékek és édesítőszerek nélkül. Természetes, hatékony és biztonságos termékeket kínál. A teljes gyártási folyamat összhangban van a HACCP rendszerrel. A termékei előállításához felhasznált alapanyagokat neves európai beszállítóktól szerzik be.

 

Összetevők: metilszulfonil-metán (MSM)

A napi 0,8 g-os dózis 800 mg metil-szulfonil-metánt (MSM) tartalmaz

 

Nettó tömeg: 72 g. Adagok konténerenként: 90.

 

Hogyan kell használni:

 

1. Öntsön 1 adagot (1 adagolókanál) egy száraz edénybe.

2. Adjon hozzá 200 ml vizet vagy más italt, és keverje össze.

 

Fogyasszon naponta egyszer étkezés közben.

 

Tárolás: Óvja a fénytől, szobahőmérsékleten, száraz helyen, kisgyermekektől elzárva.

 

Vigyázat: Ne lépje túl a napi ajánlott napi adagokat. A termék terhes és szoptató nők számára nem ajánlott. A terméket nem szabad a változatos étrend helyettesítésére használni.

Új

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

Product added to wishlist
Product added to compare.