NMN NAD+ erősítő 30 g

NMN NAD+ erősítő 30 g

ZAR09
36 782,96 Ft

NMN – nikotinamid-mononukleotid – a B3-vitamin egyik formája, amely a NAD+ közvetlen prekurzora. A NAD+ nélkülözhetetlen a sejtek és szövetek szerkezetét fenntartó enzimaktivitásokhoz. Mivel a NAD+ szintek természetesen csökkennek az életkorral, más problémák is felmerülnek, beleértve a kognitív és anyagcserezavarokat. Míg a NAD+-kiegészítés nem szívódik fel könnyen a szervezetben, az olyan prekurzorok hozzáadása, mint az NMN, kimutatták, hogy növeli a NAD+-szintet a kellemesebb öregedés elősegítése érdekében.

 

NMN NAD+ erősítő 30 g

 

NMN – nikotinamid-mononukleotid – a B3-vitamin egyik formája, amely a NAD+ közvetlen prekurzora. A NAD+ nélkülözhetetlen a sejtek és szövetek szerkezetét fenntartó enzimaktivitásokhoz. Mivel a NAD+ szintek természetesen csökkennek az életkorral, más problémák is felmerülnek, beleértve a kognitív és anyagcserezavarokat. Míg a NAD+-kiegészítés nem szívódik fel könnyen a szervezetben, az olyan prekurzorok, mint az NMN hozzáadásával kimutatták, hogy növeli a NAD+-szintet a kellemesebb öregedés elősegítése érdekében. A nikotinamid-mononukleotid ribózból, nikotinamidból, nikotinamid-ribozidból és niacinból származó nukleotid. Az emberekben vannak olyan enzimek, amelyek az NMN segítségével nikotinamid-adenin-dinukleotidot állítanak elő.

Az ausztráliai Queenslandi Egyetemen végzett tanulmány szerint a NAD molekula alacsonyabb szintje közvetlenül összefügg a petesejtek minőségének csökkenésével. A nikotinamid-mononukleotid (NMN) kiegészítés növeli az időskori teherbeesés esélyét és visszaállítja a tojások eredeti minőségét. A NAD+ prekurzorokat általában a szervezet öregedési folyamatának jelentős lelassítására vagy az energiagazdálkodás és az anyagcsere támogatására használják. Az NMN a NAD+-on keresztül aktiválja a SIRT1 gént, hogy sirtuint termeljen, amely öregedésgátló tulajdonságairól ismert.

Étrend-kiegészítő

 

Összetevők: halfehérje-hidrolizátum - Protein M + ™, hidroxipropil-metilcellulóz (kapszulahéj vegetáriánus), acerola gyümölcs kivonat (Malpighia punicifolia L.) 17% C-vitaminra standardizált, csalánkivonat 4: 1

 

Ajánlott napi bevitel: 2-4 kapszula fogyasztása naponta.

Nettó tartalom: 38 g - 60 kapszula

Tárolás: A terméket szobahőmérsékleten, száraz helyen tárolja, elzárva kisgyermekek.


Figyelem: Ne használja, ha allergiás az összetevők bármelyikére. Az étrend-kiegészítő nem helyettesítheti (helyettesítheti) a változatos étrendet és az egészséges életmódot. A terméket nem szánták gyermekeknek és terhes vagy szoptató nőknek. A terméket nem ivarszervi betegségekkel küzdőknek szánják.

Új

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

Product added to wishlist
Product added to compare.

A weboldal használatával hozzájárul a sütik használatához. További információ az adatvédelmi irányelvekben található.