EGCG zöld tea kivonat 400 mg 400 mg, 90 kapsułek Nagyobb

EGCG Zöld tea kivonat 400 mg, 90 kapszula

NOW01

Új termék

Az EGCG zöld tea kivonat egy zöld tea kivonat, amely 200 mg EGCG-t (polifenol-epigallokatechin-gallátot) tartalmaz. Az EGCG vegyület erős antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik, erősebb, mint a C és E vitamin, és rákellenes tulajdonságairól ismert.

Bővebb leírás

HUF5,082

Egyéb infó

EGCG

Az EGCG zöld tea kivonat egy zöld tea kivonat, amely 200 mg EGCG-t (polifenol-epigallokatechin-gallátot) tartalmaz. Az EGCG vegyület erős antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik, erősebb, mint a C és E vitamin, és rákellenes tulajdonságairól ismert. Az EGCG zöld tea kivonat pozitív hatással van a sejtek működésére és a sejtciklus szabályozására. Vizsgálatok kimutatták, hogy az EGCG jelentősen növeli a T-limfociták - az immunrendszer sejtjeinek számát, amelyek elsősorban az autoimmun reakció gátlásáért felelősek.

Most Foods ®

A Foods ® az étrend-kiegészítők amerikai gyártója és forgalmazója. A vállalat 1948 óta működik, és a piac egyik vezetője. A Now Foods ® termékeit a jó gyártási gyakorlat (GMP) legmagasabb színvonalának megfelelően állítják elő.

Étrend-kiegészítő

Összetevők: Zöld tea kivonata (Camellia sinensis) (levél) (standardizált kivonat) (min. 80% és 50% katechin, EGCG (epigallocatechin-gallát) -200 mg) - 400 mg (4 mg a természetben előforduló koffein); Koffeinmentes zöld tea (Camellia sinensis) (levél) 50 mg.

Nettó súly: 90 kapszula

Ajánlott napi bevitel (felnőtteknél): 1 kapszula naponta, lehetőleg étkezés közben.

Tárolás: Szobahőmérsékleten, száraz helyen, kisgyermekektől elzárva tárolandó.

Vigyázat: Ne lépje túl a napi ajánlott adagokat. Az étrend-kiegészítők nem használhatók a változatos étrend helyettesítőjeként (helyettesítőjeként). Termék terhes és szoptató nők számára nem ajánlott.

Készült az USA-ban a GMP szabványok szerint.

Vélemények