K2 D3-vitamin (60 adag)

K2 D3-vitamin (60 adag)

FM17
Obecnie brak na stanie
2 668,00 Ft

Az F-VIT D3 MAX K2 étrend-kiegészítő természetes úton nyert K2-vitamint MK-7, lanolinból származó D3-vitamint és cikóriagyökérből inulint tartalmaz por formájában. A K-vitamin segít fenntartani az egészséges csontokat.

 

K2-vitamin D3

Az F-VIT D3 MAX K2 étrend-kiegészítő természetes úton nyert K2-vitamint MK-7, lanolinból származó D3-vitamint és cikóriagyökérből származó inulint por formájában tartalmaz. A K-vitamin segít fenntartani az egészséges csontokat. Részt vesz a kalciumnak az erekből a csontszövetbe történő szállításában is, és segít megelőzni az erek meszesedését. A D-vitamin elengedhetetlen az egészséges csontok és fogak fenntartásához. Részt vesz a kalcium megfelelő felszívódásában és felhasználásában, valamint a vér megfelelő szintjének fenntartásában. Ezenkívül a D-vitamin támogatja az izomrendszer és az immunrendszer működését. Az inulin elősegíti a kalcium felszívódását.

Étrend-kiegészítő F-VIT D3 K2 MAX -7, amelyet nagyon nagy nedvszívó képesség jellemez. A K2-vitamin előállításához az F-VIT D3 MAX-ot csak növényi alapanyagokból (geraniol, farnesol) használjuk szója hozzáadása nélkül. Az F-VIT D3 MAX K2 nem genetikailag módosított (nem GM) alapanyagokból készül. Az F-VIT D3 MAX K2 étrend-kiegészítő nem tartalmaz töltőanyagokat, tartósítószereket, színezékeket, édesítőszereket.

 

FORMEDS Sp. z oo

A FORMEDS Sp. A z oo a tiszta por alakú étrend-kiegészítők gyártására specializálódott, hozzáadott tartósítószerek, színezékek és édesítőszerek nélkül. Természetes, hatékony és biztonságos termékeket kínál. A teljes gyártási folyamat összhangban van a HACCP rendszerrel. A termékei előállításához felhasznált alapanyagokat neves európai beszállítóktól szerzik be.

 

Összetevők: inulin (cikória gyökér), K2-vitamin (menachinon-7), D3-vitamin (kolekalciferol).

 

Tartalom ajánlott napi adagban (0,8 g) (étrendi referenciaérték%):

K2-vitamin MK-7 - 100 µg (133%)

D-vitamin - 2 000 NE / 50 µg (2000%)

Inulina- 800 mg.

 

Ajánlott napi bevitel: Adjon 1 adagot (1 gombóc) egy csészébe 200 ml vízzel vagy más itallal, és keverje össze. Fogyasszon naponta egyszer étkezés közben.

 

Nettó súly: 48 g. Adagok konténerenként: 60.

 

Tárolás: Szobahőmérsékleten, száraz helyen, kisgyermekektől elzárva tárolandó.

 

Vigyázat: Ne lépje túl a napi ajánlott napi adagokat. A terméket terhes és szoptató nők nem használhatják.

 

Új

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

Product added to wishlist
Product added to compare.

A weboldal használatával hozzájárul a sütik használatához. További információ az adatvédelmi irányelvekben található.