Alfa-liponsav R-ALA 200 mg, 60 tabletta

Alfa-liponsav R-ALA 200 mg, 60 tabletta

ALI23
5 050,80 Ft
rating Olvassa el az ismertetőt
Átlagos értékelés: 5/10 Vélemények száma: 1

Az alfa-liponsav az egyik leghatékonyabb antioxidáns.

 

Alfa-liponsav R-ALA 200 mg

Az alfa-liponsav az egyik leghatékonyabb antioxidáns, így befolyásolja a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelmét. Támogatja a szervezet méregtelenítési folyamatát és támogatja a szellemi teljesítőképesség megfelelő szinten tartását.

A természetben csak az R-enantiomer biológiailag hozzáférhető.

A kémiai szintézis eredményeként két R- és S-izomer racém keveréke keletkezik, amelyet ALA (alfa-liponsav) néven árusítanak. Az S-enantiomer azonban gyakorlatilag használhatatlan, egy ilyen keverékből nehéz megszabadulni tőle.

A népszerű ALA-sav nem rendelkezik jelentős arányban az R:S enantiomerrel, és a racemát (racemát, azaz ugyanazon vegyület (R-ALA és S) izomereinek ekvimoláris keveréke, 600 mg-os maximális megengedett dózisa ellenére. -ALA), nem tudjuk, hogy mi van benne az aktív R alakban.

Az R-ALA a második S-enantiomerből tisztított nyersanyag, amely a természetben természetesen előforduló tiszta R-enantiomert tartalmazza. R forma tartalma és nagy aktivitása miatt a maximális napi adagot 300 mg-ban határozták meg a tiszta R enantiomer esetében.

 

MedicaLine

A MedicaLine lengyelországi gyógyszerek és étrend-kiegészítők gyártója, amely 2007 óta működik a helyi piacon. A MedicaLine az Aliness étrend-kiegészítő márka tulajdonosa. Az Aliness márkájú termékek természetes vegyületeket tartalmaznak, amelyeket a hatóanyagok gyors és magas szintű felszívódása jellemez. A kínálatukban található vitaminokat gluténmentes diétát tartók, allergiások és laktózérzékenyek egyaránt használhatják.

 

Étrend-kiegészítő

 

Összetevők:  térfogatnövelő: kalcium-foszfátok, alfa-liponsav (R-ALA), csomósodást gátló anyag: szilícium-dioxid, talkum .

Tartalma az ajánlott napi adagban (1 kapszula) (%RWS-referencia napi bevitel %):

Hozzávalók

1 tabletta

2 tabletta

Alfa-liponsav (R-ALA)

200 mg

400 mg

 

Ajánlott napi bevitel: 1-2 tabletta naponta, étkezés közben.

 

Nettó tömeg: 60 tabletta

  

Tárolás: Fénytől védve, szobahőmérsékleten, száraz helyen, kisgyermekek számára hozzáférhetetlen helyen tárolandó.

 

Figyelem: A nap folyamán ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Ezt a terméket terhes vagy szoptató nők nem használhatják. Ez a termék nem helyettesítheti a változatos étrendet.

 

 

 

Új
Vaikea niellä
rating 5
2023-03-22
Jokke
Todella vaikeita niellä, vaikka halkaiseekin pienemmäksi.

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

Product added to wishlist
Product added to compare.