N-acetil-L-tirozin (350 mg) 60 vegetáriánus kapszula

MNN04

Új termék

Az N-acetil-L-tirozin egy aminosav, amelyet neurotranszmitterek termelésére használnak, és elősegíti a kognitív jólétet.

Bővebb leírás

HUF4,746

Egyéb infó

N-acetil-L-tirozin


Az N-acetil-L-tirozin egy aminosav, amelyet neurotranszmitterek termelésére használnak, és elősegíti a kognitív jólétet.

 

Mind Nutrition Ltd.

A Mind Nutrition több mint kilenc éve az élen jár a hatékony, természetes nootropikus kötegek és kiegészítők kifejlesztésében az Egyesült Királyságban. Független és akkreditált laboratóriumokat használnak minden összetevőünk ellenőrzésére a tisztaság, a nehézfém-tartalom és a szennyező anyagok értékelésével.

 

Étrend-kiegészítő

 

Összetevők: N-acetil-L-tirozin , mikrokristályos cellulóz (töltőanyag), pullulan (kapszula).

 

Ez a termék nem tartalmaz tartósítószert, élesztőt, glutént, keményítőt és laktózt. Nincs hozzáadott só vagy cukor. GMO-mentes.

 

Tartalom ajánlott napi adagban (1 kapszula): N-acetil-L-tirozin - 350 mg

 

Használat: 1 vagy 2 kapszulát vegyen be naponta étkezés közben. Ideális esetben reggel vegye be intenzív fizikai tevékenységek előtt, vagy olyan helyzetek előtt, amelyek rendkívüli fókuszt igényelnek. Ne vegyen be más stimulánsokat vagy fogyókúrás kiegészítőket. 24 órán belül ne lépje túl a NÉGY (4) KAPSZULÁT. Ha először szedi a sulbutiamint, kezdjen naponta egy kapszulával, és onnan mérje fel toleranciáját.

 

Nettó súly: 60 vegetáriánus kapszula

  

Tárolás: Szobahőmérsékleten, száraz helyen, kisgyermekektől elzárva tárolandó.

 

Vigyázat: Ne lépje túl az ajánlott adagot a nap folyamán. Az étrend-kiegészítők nem használhatók a változatos étrend helyettesítésére. A termék terhes és szoptató nők számára nem ajánlott.

 

 

Vélemények

Kattintson ide a vélemény írásához