• -20%
D-Ribose Bioenergy Ribose 150g

D-Ribose Bioenergy Ribose 150g

KEN03
6 906,54 Ft 8 633,18 Ft -20%
D-ribóz - az egyik alapvető építőelem az ATP létrehozásához, amely egy "univerzális" energiamolekula a szervezetben.

 

D-Ribose

A D-ribóz az ATP nélkülözhetetlen összetevője, amely az emberi szervezetben a kémiai energia fő hordozójaként működik, és a sejtanyagcserében hasznosul. Ha az oxigén hozzáférhetősége csökken, vagy az energiatermelési folyamatban hiányosságok lépnek fel, az ATP iránti igény nagyobb lesz, mint a rendelkezésre álló szint. Ilyen helyzeteket okozhatnak kóros állapotok, túl intenzív edzés vagy a szervezet regenerációs rendszereinek nem megfelelő működése.

A D-Ribose teljesen természetes és fermentációs eljárással készül. Ezenkívül a legmagasabb tisztaságú, FDA GRAS tanúsítvánnyal rendelkezik, NEM-GMO, tudományosan megerősített és szabadalmakkal védett.

Kenay ® AG

A Kenayag egy étrend-kiegészítőket gyártó lengyel cég, amely 1991 óta van a piacon. A Keney® AG termékei ökológiai gazdálkodásból származó természetes eredetű összetevőket tartalmaznak.

Étrend-kiegészítő

Összetevők: d-ribóz

Tartalom az ajánlott napi adagban (1 kanál - 5g)
d-ribóz 5g

Javasolt napi bevitel: 1 adagolókanál naponta egyszer étkezés közben. A D-ribóz természetesen enyhén édes ízű, vízzel vagy más itallal keverhető.

Nettó tömeg: 150g

Tárolás: Fénytől védve, szobahőmérsékleten, száraz helyen, kisgyermekek számára hozzáférhetetlen helyen tárolandó.

Vigyázat: Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Az étrend-kiegészítők nem helyettesíthetik a változatos étrendet. A termék terhes és szoptató nők számára nem ajánlott.

Új

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

Product added to wishlist
Product added to compare.