Prevention Mix (100 ml)

LMM04

Új termék

A Prevention Mix tinktúra kiváló minőségű étrend-kiegészítő, amely a következő gyógynövények keverékéből készült macerátot tartalmaz: szibériai ginzeng, hártyás Astragalus, Cordyceps, Rhodiola rosea és édesgyökér.

Bővebb leírás

HUF6,483

Egyéb infó

Prevention Mix

 

A Prevention Mix tinktúra kiváló minőségű étrend-kiegészítő, amely keverékéből készült macerátot tartalmaz   a következő gyógynövények: szibériai ginzeng, hártyás Astragalus, Cordyceps, Rhodiola rosea   és az édesgyökér.   A készítmény az immunrendszer megerősítésére szolgál fokozott vírusfertőzések idején.


Lymeherbs

 
Étrend-kiegészítő


Összetevők: szibériai ginzeng ( Eleutherococcus senticosus ) gyökér, Astragalus membranaceus gyökér, Cordyceps sinensis, Rhodiola rosea gyökér, édesgyökér ( Glycyrrhiza glabra ) gyökér, szerves alkohol (50%), desztillált víz.

 

Száraz gyógynövény / menstruációs arány: 1: 5

100 g tinktúrát készítettünk 20 g nyersanyagból.

 

Ajánlott napi bevitel:   Vegyen 22 cseppet naponta háromszor.

 

Nettó tömeg: 100 ml

 

Tárolás: A terméket szobahőmérsékleten, száraz helyen, kisgyermekektől elzárva tárolja.

 

Vigyázat: Ne lépje túl az ajánlott adagot a nap folyamán. Az étrend-kiegészítők nem használhatók a változatos étrend helyettesítésére. A termék terhes és szoptató nők számára nem ajánlott.

 

Vélemények

Szűrés vélemények
(5)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Visszaállítás

rating 10
Decent product
Without having too much knowledge in this regard, it seemed a very good product to me so that I recommended it to people.
rating 9
ottimo prodotto
soddisfatto