CV Formula 2 (100 ml)

LMM02

Új termék

A CV1 Formula tinktúra kiváló minőségű étrend-kiegészítő, amely macerátot tartalmaz a következő gyógynövények keverékéből: Cordyceps sinensis, Angelica senensis, Rhodiola rosea és Astragalus membranaceus .

Bővebb leírás

HUF6,483

Egyéb infó

CV2 képlet

 

A CV1 Formula tinktúra kiváló minőségű étrend-kiegészítő, amely macerátot tartalmaz a következő gyógynövények keverékéből: Cordyceps sinensis, Angelica senensis, Rhodiola   rosea és Astragalus membranaceus . A készítmény a CV1 Formula, CV2 Formula, CV3 Formula sorok része. A készítmény az immunrendszer megerősítésére ajánlott fokozott vírusfertőzések idején.


Lymeherbs

 
Étrend-kiegészítő


Hozzávalók:   Cordyceps sinensis, Angelica senensis gyökér, Rhodiola   rosea gyökér, Astragalus membranaceus gyökér , szerves alkohol (50%), desztillált víz.

Száraz gyógynövény / menstruációs arány: 1: 5

100 g tinktúrát készítettünk 20 g nyersanyagból.

Ajánlott napi bevitel:   Vegyen 22 cseppet naponta háromszor.

Nettó tömeg: 100 ml

Tárolás: A terméket szobahőmérsékleten, száraz helyen, kisgyermekektől elzárva tárolja.

Vigyázat: Ne lépje túl az ajánlott adagot a nap folyamán. Az étrend-kiegészítők nem használhatók a változatos étrend helyettesítésére. A termék terhes és szoptató nők számára nem ajánlott.

Vélemények

rating 10
CV Formule 2 (100 ml)
Bonjour, \r\n\r\nJe recommande vivement les produits de \'Lymeherbs\'. La livraison était très rapide vers la France, et l\'emballage des produits était parfait. Cordialement, Thierry Gschwind