ProbioBalance, Bifidobacterium Forte Balance 20 ml, 60 vege kupak.

ProbioBalance, Bifidobacterium Forte Balance 20 ml, 60 vege kupak.

Aliness
ALI41
10 266,77 Ft
rating Olvassa el az ismertetőt
Átlagos értékelés: 10/10 Vélemények száma: 1
A ProbioBalance Bifidobacterium FORTE Balance étrend-kiegészítő kapszulánként 20 milliárd probiotikus baktériumot tartalmaz.

 

ProbioBalance

A ProbioBalance Bifidobacterium FORTE Balance étrend-kiegészítő kapszulánként 20 milliárd probiotikus baktériumot tartalmaz. Mindegyik baktériumot kettős lipidréteg borítja, amely hatékony gátat biztosít, lehetővé téve a baktériumok számára, hogy biztonságosan átjussanak a gyomor savas környezetén, hogy épségben elérjék a beleket, ahol ki kell mutatniuk biológiai aktivitásukat.

MedicaLine

A MedicaLine lengyelországi gyógyszer- és étrend-kiegészítő gyártó, amely 2007 óta működik a helyi piacon. A MedicaLine az Aliness étrend-kiegészítő márka tulajdonosa. Az Aliness márkájú termékek természetes vegyületeket tartalmaznak, amelyeket a hatóanyagok gyors és magas szintű felszívódása jellemez. A kínálatukban található vitaminokat gluténmentes diétát tartók, allergiások és laktózérzékenyek egyaránt használhatják.

Étrend-kiegészítő

Összetevők: Bifidobacterium breve BR03, Bifidobacterium animalis lactis BS01, ifidobacterium bifidum BB01, Bifidobacterium infantis BI02, Bifidobacterium longum BL03, bakteriális héj: zsírsavak glicerin észterei, kapszulahéj: metilcellulóz-propion anyag.

Javasolt napi bevitel: napi 1-2 kapszula étkezés közben.

Nettó tömeg: 60 Vege kapszula

Tárolás: Fénytől védve, szobahőmérsékleten, száraz helyen, kisgyermekek számára hozzáférhetetlen helyen tárolandó.

Figyelem: A nap folyamán ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Ezt a terméket terhes vagy szoptató nők nem használhatják. Ez a termék nem helyettesíti a változatos étrendet.


Új
Fajnie
rating 10
2023-11-27
Irene TT
Swietnie produkt

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

Product added to wishlist
Product added to compare.