Lactibiane Immuno

Lactibiane Immuno

PileJe
MED09A
11 792,19 Ft

A Lactibiane Immuno támogatja az immunrendszer megfelelő működését. Ez egy speciálisan kiválasztott probiotikum, amely erősíti a szervezet védekezőképességét és a bélgátat.

 

Lactibiane Immuno

A Lactibiane Immuno támogatja az immunrendszer megfelelő működését. Ez egy speciálisan kiválasztott probiotikum, amely erősíti a szervezet védekezőképességét és a bélgátat. Az egymást kiegészítő összes komponens jelenléte lehetővé teszi a szervezet számára, hogy a védekezési mechanizmusok számos szintjén fellépjen és hatékonyan erősítse azokat.

A Lactibiane Immuno a következő mikrobatörzsek tejsavbaktériumainak keverékét tartalmazza: Lactobacillus paracasei LA 802, Lactobacillus acidophilus LA 201.

Kiegészítésre ajánlott:

  •         immunhiányok,
  •         visszatérő fertőzések,
  •         szájüregi fertőzések megelőzése.

PiLeJe

A Groupe PiLeJe egy francia cég, amelyet 1991-ben alapítottak. A PiLeJe kizárólag természetes eredetű termékeket kínál az emberi szervezet napi szükségleteinek megfelelő dózisban, és a gyomor-bél traktus optimális asszimilációjával jellemezhető.

 

Táplálék kiegészítő

Összetevők: tejsavbaktériumok: Lactobacillus paracasei LA 802, Lactobacillus acidophilus LA 201, C- és D3-vitamin, térfogatnövelő: frukto-oligoszacharidok, cikória inulin, mikrokristályos cellulóz, laktóz, tejfehérjék, édesítőszer: menta-észterát .

Átlagos értékek 1 tablettában
tejsav baktérium 2,10 9 cfu

Napi ajánlott bevitel: napi 1 pasztilla. Ne vegye be étkezés közben.

Nettó tartalom: 19g - 30 pasztilla

Tárolás: Fénytől védve, szobahőmérsékleten, száraz helyen, kisgyermekek elől elzárva tárolandó.

Figyelmeztetés: Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Az étrend-kiegészítők nem használhatók a változatos étrend helyettesítésére (helyettesítésére). A terméket 6 év alatti gyermekek nem használhatják.

Új

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

Product added to wishlist
Product added to compare.