Lactibiane CND 10 (30 kapszula) PiLeJe - 1 Nagyobb

Lactibiane CND 10 (30 kapszula)

MED08

Új termék

A Lactibiane Candisis hatékonyan támogatja a gombaellenes terápiát - a gyomor-bél traktus és a nyálkahártyák kandidózisát. A Lactibiane Candisis fajlagos mikrobiotikus törzse kapszulánként 10 milliárd koncentrációban koncentrálódik .: Lactobacillus helveticus candidis LA 401

Bővebb leírás

HUF10,058

Egyéb infó

Lactibiane Candisis 10 M

 

 

A Lactibiane Candisis hatékonyan támogatja a gombaellenes terápiát - a gyomor-bél traktus és a nyálkahártyák kandidózisát. A Lactibiane Candisis fajlagos mikrobiotikus törzse kapszulánként 10 milliárd koncentrációra koncentrálódik .: Lactobacillus helveticus candidis LA 401 és Lactobacillus gasseri LA806.

 

A Lactibiane Candisis 10 M kiegészítése ajánlott:

 

  • a gyomor-bél traktus candidiasis.
  • visszatérő fertőzések, nőgyógyászati
  • dysbiosis antibiotikum terápia után,
  • a visszatérő gombás fertőzések megelőzése.

 

A tudományos alapon kifejlesztett étrend-kiegészítő.

 

PiLeJe

 

A Groupe PiLeJe egy francia cég, amelyet 1991-ben alapítottak. A PiLeJe csak természetes eredetű termékeket kínál olyan dózisokban, amelyek megfelelnek az emberi test napi szükségleteinek, és amelyet a gyomor-bél traktus optimális asszimilációja jellemez.

 

Összetevők: Lactobacillus helveticus LA401 candisis, Lactobacillus gasseri LA806), kukoricakeményítő (töltőanyag), magnézium-sztearát (csomósodásgátló), növényi eredetű kapszula.

Tartalom ajánlott napi adagban (1 kapszula): 10x10 9 jtk.

 

Használat: 1 vagy 2 kapszula egy pohár vízzel nyelje le az étkezéstől távol. Modulál. A kiegészítés időtartama 15-30 nap

 

Nettó súly: 14 g - 30 kapszula

 

Tárolás: Szobahőmérsékleten, száraz helyen, kisgyermekektől elzárva tárolandó.

 

Vigyázat: Ne lépje túl a napi ajánlott adagokat. Az étrend-kiegészítők nem használhatók a változatos étrend helyettesítőjeként (helyettesítőjeként).

 

Vélemények

Kattintson ide a vélemény írásához