Teasel gyökérbalzsam, 50 ml
Teasel gyökérbalzsam, 50 ml
Teasel gyökérbalzsam, 50 ml
Teasel gyökérbalzsam, 50 ml

Teasel gyökérbalzsam, 50 ml

KAR05
Utolsó tételek a raktáron
9 347,20 Ft

A friss, egynyári bio teasel gyökérből készült balzsam egy praktikus adagolóban körülbelül 40 alkalmazásra elegendő. Ebben a méretben ideális alkalmi használatra különféle ízületeken, gyorsan és mélyen beszívódik.

 
Teasel gyökérbalzsam






A balzsam friss, bio teasel gyökérből készül. A bőr természetes méregtelenítő folyamatai mindig a gyógyulási folyamat fő részét képezik, különösen szöveti vagy ízületi gyulladások esetén. Itt jön be a teasel gyökérbalzsam.

A balzsam friss, egynyári bio teasel gyökérből készült praktikus adagolóban, amely körülbelül 40 alkalmazáshoz elegendő. Ebben a méretben ideális alkalmi használatra különféle ízületeken. Gyorsan és mélyen beszívódik.

Célzottabban használható, mint a csemegegyökér tinktúrák.

A vad teasel keserűanyagait angyalgyökérből származó illóolajokkal kombinálják. Nem használnak mesterséges íz- és illatanyagokat.





Kardenwelt

A Kardenwelt cég termékei biológiailag ellenőrzött gazdálkodásból származnak, és rendelkeznek a Demeter tanúsítvánnyal (a német biotermelők szövetségének tanúsítványa). A cég Wolf-Dieter Storl receptje alapján teasel gyökérből készült, kiváló minőségű termékek gyártására specializálódott. A gondosan előállított kivonatok és tinktúrák rendkívül gazdagok aktív növényi anyagokban és illóolajokban, és rendkívül jól felszívódnak az emberi szervezetben.



Kozmetika



Összetevők: víz, kókuszolaj, jojobaolaj, mandulaolaj, kukoricakeményítő, teasel gyökér, kivonat, növényi emulgeálószer, avokádóolaj, shea vaj, E-vitamin-acetát, panthenol, nátrium-benzoát, xantán, angyalgyökér olaj, kálium-szorbát, tejsav, lime.



Javasolt napi bevitel: Naponta kétszer gyengéden dörzsölje be az érintett testrészeket a teasel gyökérbalzsammal, és hagyja hatni néhány percig.



Nettó tömeg: 50 ml



Tárolás: Szobahőmérsékleten, száraz helyen, kisgyermekek elől elzárva tárolandó.


Új

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

Product added to wishlist
Product added to compare.