L-Carnitine Bicaps® Carnitine 60 kapszula

L-Carnitine Bicaps® Carnitine 60 kapszula

FM31
Obecnie brak na stanie
4 416,00 Ft

Az L-karnitin természetes tápanyag, amely a BT-vitamin származéka, elengedhetetlen az idegrendszer és az izomrendszer megfelelő működéséhez.

 

BICAPS® karnitin

 

Az L-karnitin természetes tápanyag, amely a BT-vitamin származéka, elengedhetetlen az idegrendszer és az izomrendszer megfelelő működéséhez. Az acetil-L-karnitin stimulálja a sejteket egy neurotranszmitter - dopamin termelésére, és fokozza aktivitását. Az L-karnitin nagyon fontos feladata, hogy segítse a zsírsavak test mitokondriumba vagy energiaközpontjaiba történő szállítását. Az L-karnitin aktivitás másik fontos szempontja neuroprotektív tulajdonságai. Úgy gondolják, hogy az L-karnitin jelentősen hozzájárul az idegsejtek, köztük az agysejtek számos kedvezőtlen tényező elleni védelméhez.

A BICAPS® CARNITINE természetes pullulan kapszulát tartalmaz. A pullulant természetes fermentációs eljárással nyerik. Az előállítás során állati eredetű szurokákat nem használnak, ezért a kapszula alkalmas vegetáriánusok és vegánok számára. A termék nem tartalmaz mesterséges töltőanyagokat, csomósodásgátló szereket és színezékeket, például: magnézium-sztearátot, szilícium-dioxidot, titán-dioxidot stb.

Alkalmas vegetáriánusok és vegánok számára.

 

FORMEDS Sp. z oo

A FORMEDS Sp. A z oo a tiszta por alakú étrend-kiegészítők gyártására specializálódott, hozzáadott tartósítószerek, színezékek és édesítőszerek nélkül. Természetes, hatékony és biztonságos termékeket kínál. A teljes gyártási folyamat összhangban van a HACCP rendszerrel. A termékei előállításához felhasznált alapanyagokat neves európai beszállítóktól szerzik be.

 

Étrend-kiegészítő

 

Összetevők: N- acetil-L-karnitin,   pullulan (kapszulahéj).

 

Napi adag - 1 kapszula tartalmazza (referencia bevitel%):

  •        N- acetil-L-karnitin - 550 mg

Ajánlott napi bevitel: Vegyen be 1 kapszulát naponta egyszer étkezés közben.

 

Nettó tartalom: 33 g - 60 kapszula

 

Tárolás: Szobahőmérsékleten, száraz helyen, kisgyermekektől elzárva tárolandó.

 

Vigyázat: Ne lépje túl a napi ajánlott napi adagokat. A termék terhes és szoptató nők számára nem ajánlott. A terméket nem szabad a változatos étrend helyettesítésére használni.

 

Új

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

Product added to wishlist
Product added to compare.