Organic Cink Trio 15 mg, 100 tabletta

Organic Cink Trio 15 mg, 100 tabletta

ALI13
2 750,80 Ft
rating Olvassa el a 6 vélemények
Átlagos értékelés: 9.8/10 Vélemények száma: 6

Az étrend-kiegészítő három szerves cinkformát tartalmaz, amelyekre nagy a biológiai hozzáférhetőség: cink-citrát, cink-glükonát és cink-pikolinát.

 

Szerves cink-trió 15 mg

Az étrend-kiegészítő három szerves cinkformát tartalmaz, amelyekre nagy a biológiai hozzáférhetőség: cink-citrát, cink-glükonát és cink-pikolinát. A cink egyes formáinak tartalma 1/3 cinkionként számítva.

A cink az egyik legfontosabb mikroelem, amely a test megfelelő működéséhez szükséges. Támogatja az immunrendszer megfelelő működését azáltal, hogy részt vesz a T-limfociták fejlődésében. A cink elengedhetetlen a szénhidrátok megfelelő anyagcseréjének fenntartásához. Javítja az intellektuális képességeket, megakadályozza a demenciát és támogatja a depresszió kezelését. Ezenkívül a cink megvédi a sejteket a szabad gyökök károsodásától.

MedicaLine

A MedicaLine lengyel gyógyszer- és étrend-kiegészítő gyártó, amely 2007 óta működik a helyi piacon. A MedicaLine az Aliness étrend-kiegészítők márkával rendelkezik. Az Aliness márkájú termékek természetes vegyületeket tartalmaznak, amelyeket a hatóanyagok gyors és magas felszívódása jellemez. Az ajánlatukban szereplő vitaminokat a gluténmentes étrend mellett az allergiás és a laktóz-intoleráns emberek is felhasználhatják.

 

Étrend-kiegészítő

Hozzávalók:   töltőanyag - kalcium-foszfát, mikrokristályos cellulóz, akácrost, cink (cink-citrát, cink-glükonát, cink-pikolinát), csomósodásgátló: szilícium-dioxid.

 

Tartalom az ajánlott napi adagban (1 kapszula) (% RWS-referencia napi bevitel): Cink (citrát, glükonát, pikolinát) - 15 mg (* 150%)

 

Ajánlott napi bevitel:   1 tabletta naponta étkezés közben.

Nettó súly: 100 tabletta

Tárolás:   Óvja a fénnyel, tárolja szobahőmérsékleten, száraz helyen, kisgyermekek számára nem elérhető.

 

Vigyázat:   Ne lépje túl az ajánlott napi adagot a nap folyamán. Ezt a terméket terhes vagy szoptató nők nem használhatják. Ez a termék nem használható a változatos étrend helyettesítésére.

Új
Vélemények szűrése
(6)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Visszaállítás

Ohne Titel
rating 10
2024-01-11
Sissi
Ein sehr gutes, verträgliches Produkt. Es scheint eine gute Wirksamkeit zu haben.
Zinc
rating 10
2023-10-27
Sylva
A coupler avec la vit C pour augmenter son immunité
I
rating 10
2023-08-07
Stina
I
Zinc
rating 10
2023-07-28
Sylva
Formule trio appréciable
bon produit
rating 9
2022-02-24
mary93
super digeste
Immunité
rating 10
2021-07-13
Anonymous
Bon produit, dosage intérressant.\r\n

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

Product added to wishlist
Product added to compare.