Kelát réz 2,5 mg, 100 tabletta

Kelát réz 2,5 mg, 100 tabletta

Aliness
ALI15
2 290,80 Ft
rating Olvassa el a 2 vélemények
Átlagos értékelés: 10/10 Vélemények száma: 2

Rézet tartalmazó étrend-kiegészítő diglicinát (kelát) formájában.

 

Kelát réz 2,5 mg

Rézet tartalmazó étrend-kiegészítő diglicinát (kelát) formájában. A réz szükséges a hemoglobin szintéziséhez, és a vaszal együtt részt vesz az oxigén transzportjában a sejtekbe, beleértve a hipoxia idegszövetekre érzékenyeket is. Ez az elem befolyásolja az agyat és az idegimpulzusok továbbadását, valamint a neurotranszmitterek szintjét. A réz fokozza az immunitást és megvédi a testet a szabad gyököktől.

 

MedicaLine

A MedicaLine lengyel gyógyszer- és étrend-kiegészítő gyártó, amely 2007 óta működik a helyi piacon. A MedicaLine az Aliness étrend-kiegészítők márkával rendelkezik. Az Aliness márkájú termékek természetes vegyületeket tartalmaznak, amelyeket a hatóanyagok gyors és magas felszívódása jellemez. Az ajánlatukban szereplő vitaminokat a gluténmentes étrend mellett az allergiás és a laktóz-intoleráns emberek is felhasználhatják.

 

Étrend-kiegészítő

Hozzávalók:   töltőanyag - kalcium-foszfát, mikrokristályos cellulóz, akácszál, réz (réz-diglicinát), csomósodásgátló: szilícium-dioxid.

 

Tartalom ajánlott napi adagban (1 kapszula) (% RWS-referencia napi bevitel): Réz (réz-diglicinát) - 2,5 mg (* 250%)

 

Ajánlott napi bevitel:   1 tabletta naponta étkezés közben.

 

Nettó súly: 100 tabletta

 

Tárolás:   Óvja a fénnyel, tárolja szobahőmérsékleten, száraz helyen, kisgyermekek számára nem elérhető.

 

Vigyázat:   Ne lépje túl az ajánlott napi adagot a nap folyamán. Ezt a terméket terhes vagy szoptató nők nem használhatják. Ez a termék nem használható a változatos étrend helyettesítésére.

 

Új
Absorbable form of copper
rating 10
2020-10-03
Bee
Great product, hard to find combo of absorbable forms of copper. This is very good quality. I have copper issues, low blood copper yet body storage of copper, and tend to react to copper. I dont take daily but its wise to have for various biological processes, and copper is not abundant in many food in high amounts.
rating 10
2020-08-29
Anonymous

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

Product added to wishlist
Product added to compare.