• -10%
Copper Trio 2,5 mg, 100 tabletta

Copper Trio 2,5 mg, 100 tabletta

ALI16
2 194,20 Ft 2 438,00 Ft -10%
rating Olvassa el az ismertetőt
Átlagos értékelés: 10/10 Vélemények száma: 1

Az étrend-kiegészítő tartalmaz: citrátot, glükonátot és réz-szulfátot - ezeket a formákat magas biológiai hozzáférhetőség jellemzi.

 

Réz Trio 2,5 mg

Az étrend-kiegészítő tartalmaz: citrátot, glükonátot és réz-szulfátot - ezeket a formákat magas biológiai hozzáférhetőség jellemzi. Az egyes rézformák tartalma 1/3 rézionként számítva.

A réz szükséges a hemoglobin szintéziséhez, és a vaszal együtt részt vesz az oxigén transzportjában a sejtekbe, beleértve a hipoxia idegszövetekre érzékenyeket is. Ez az elem befolyásolja az agyat és az idegimpulzusok továbbadását, valamint a neurotranszmitterek szintjét. A réz fokozza az immunitást és megvédi a testet a szabad gyököktől.

 

MedicaLine

A MedicaLine lengyel gyógyszer- és étrend-kiegészítő gyártó, amely 2007 óta működik a helyi piacon. A MedicaLine az Aliness étrend-kiegészítők márkával rendelkezik. Az Aliness márkájú termékek természetes vegyületeket tartalmaznak, amelyeket a hatóanyagok gyors és magas felszívódása jellemez. Az ajánlatukban szereplő vitaminokat a gluténmentes étrend mellett az allergiás és a laktóz-intoleráns emberek is felhasználhatják.

 

Étrend-kiegészítő

Hozzávalók:   töltőanyag - kalcium-foszfát, mikrokristályos cellulóz, akác rost, réz (réz-citrát, réz-glükonát, réz-szulfát), csomósodásgátló: szilícium-dioxid.

 

Tartalom ajánlott napi adagban (1 kapszula) (% RWS-referencia napi bevitel): Réz (citrát, glükonát, szulfát) - 2,5 mg (* 250%)

 

Ajánlott napi bevitel:   1 tabletta naponta étkezés közben.

Nettó súly: 100 tabletta

Tárolás:   Óvja a fénnyel, tárolja szobahőmérsékleten, száraz helyen, kisgyermekek számára nem elérhető.

 

Vigyázat:   Ne lépje túl az ajánlott napi adagot a nap folyamán. Ezt a terméket terhes vagy szoptató nők nem használhatják. Ez a termék nem használható a változatos étrend helyettesítésére.

 

 

 

 

Új
Great!!!
rating 10
2022-08-23
If You Step On Me I Sing ;-)
Nice price/quality

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

Product added to wishlist
Product added to compare.

A weboldal használatával hozzájárul a sütik használatához. További információ az adatvédelmi irányelvekben található.