Stephania tetrandra gyökér vágás (500g)

Stephania tetrandra gyökér vágás (500g)

PFC08
18 308,00 Ft
rating Olvassa el a 3 vélemények
Átlagos értékelés: 10/10 Vélemények száma: 3

A Stephania tetrandra gyulladáscsökkentő, dekongesztáns, fájdalomcsillapító, neuroprotektív és antifibrotikus tulajdonságokkal rendelkezik. Simaizomrelaxánsként is hat.

 

Stephania tetrandra gyökér

Lat. Stephania tetrandra

 

 

A Stephania tetrandra gyulladáscsökkentő, dekongesztáns, fájdalomcsillapító, neuroprotektív és antifibrotikus tulajdonságokkal rendelkezik. Simaizomrelaxánsként is hat. A Stephaniat a bénulás és a Lyme-kór által okozott látási rendellenességek kezelésére használják. A növény az egyik fő gyógynövény, amelyet a neuroborreliosis kezelésében használnak.

 

Szilvavirág márka ®

 

A Plum Flower® márkájú termékek a Mayway Corp. által termelt kiváló minőségű gyógynövények. A Mayway egy családi vállalkozás, amely 1969 óta importál és forgalmaz hagyományos kínai orvoslást. A vállalat rendelkezik a helyes gyártási gyakorlatról (GMP) szóló tanúsítvánnyal, és termékei nem tartalmaznak ként a gyógynövények minőségét befolyásoló dioxid. A nagy tisztaságú termékeket minőség-ellenőrzésnek és laboratóriumi vizsgálatoknak vetik alá. A Plum Flower® márka az egyik márka, amelyet Stephen Buhner ajánlott.

 

Összetevők: Stephania tetrandra gyökér, vágva

 

Nettó súly: 500 g

 

Tárolás: Szobahőmérsékleten, száraz helyen, kisgyermekektől elzárva tárolandó.

Új
STEPHANIA TETRANDRA RADICE TAGLIO (500G)
rating 10
2022-01-13
sirio
Ottimo prodotto, lo acquisto regolarmente.
Stephania tetrandra radice taglio
rating 10
2021-08-14
Francesco
Ottimo prodotto, conforme alla descrizione.
Great stuff
rating 10
2020-09-24
Jim F
I ordered this as I intended to make my own tinctures, it is incredibly easy to blend further and I have my tinctures sitting ready for use in a months time now. \r\n\r\nIncredibly good for lyme neurological symptoms, I\'d say it\'s neglected in it\'s use, I am using it as an alternative to japanese knotweed. This has been the missing piece of my puzzle so far.

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

Product added to wishlist
Product added to compare.

A weboldal használatával hozzájárul a sütik használatához. További információ az adatvédelmi irányelvekben található.