Chia mag (200g)

Chia mag (200g)

AST03
Utolsó tételek a raktáron
784,58 Ft

A chia mag a spanyol Salvia (lat. Salvia hispanica) zsályamagja. A chia mag híres kivételes táplálkozási és egészségügyi előnyeiről.

 

Chia magok

A chia mag a spanyol Salvia (lat. Salvia hispanica) zsályamagja. A chia mag híres kivételes táplálkozási és egészségügyi előnyeiről. A chia mag tartalmaz fehérjéket, zsírokat (omega-3, omega-6 zsírsavakat) és rostot. Ezekben a magokban található magas omega-3 savtartalom támogatja az agy működését, megkönnyíti a tanulást, javítja a memóriát és a koncentrációt. Nagy mennyiségű rostot is tartalmaznak, amelyek támogatják az emésztőrendszert, javítják az emésztést és serkentik a bélmozgást. Nem szabad azonban chia magot enni, ha a belek gyulladásos állapotai és egyéb gyomor-bélrendszeri megbetegedései vannak. Ezenkívül a Chia mag tartalmaz antioxidánsokat, amelyek leküzdik a bőr öregedéséért felelős szabad gyököket. Egész és őrölt magokat adhatunk müzlihez, joghurtokhoz, salátákhoz és süteményekhez. Ezeket vízben vagy gyümölcslében is áztathatjuk, és természetes sűrítőszerként felhasználhatjuk a levesekhez.

Zielarnia Astron

A Zielarnia Astron minőségi növényi termékek lengyel forgalmazója. A társaság több mint 15 éve működik a lengyel piacon. Termékeinek alapanyaga gondosan kiválasztott beszállítókhoz érkezett. Az általuk kínált gyógynövények közül sok vadon készített.

Hozzávalók:   100% Chia mag

Nettó tömeg:   200 g

Tárolás:   Szobahőmérsékleten, száraz helyen, kisgyermekektől elzárva tárolandó.

Új

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

Product added to wishlist
Product added to compare.