Magnólia kéreg vágás (Nuherbs Co.) (453,5 g)

Magnólia kéreg vágás (Nuherbs Co.) (453,5 g)

NUHC07
11 868,00 Ft
rating Olvassa el az ismertetőt
Átlagos értékelés: 10/10 Vélemények száma: 1

A magnólia kérget a neuroborreliosis tüneteinek (bénulás, paresis, depresszió, szorongás, akut stressz, szorongás, memóriaproblémák) és a Lyme-arthritis tüneteinek (osteoarthritis, arthralgia) kezelésére használják.

 

Magnólia kérge

Lat. Magnolia officinalis

Kínai név: Hou Po

A magnóliakérget a neuroborreliosis tüneteinek (bénulás, paresis, depresszió, szorongás, akut stressz, szorongás, memóriaproblémák) és a Lyme-arthritis tüneteinek (osteoarthritis, arthralgia) kezelésére használják. Gátolja a gyulladásgátló interleukinokat, amelyek hozzájárulnak a csont-ízület és az idegrendszer gyulladásához. A magnólia kérge erős szorongásoldó és antidepresszáns tulajdonságokkal is rendelkezik.

Nuherbs Co.

A Nuherbs Co. a kiváló minőségű laboratóriumi tesztelésű kínai gyógynövénykészítmények, ömlesztett gyógynövények, a kínai orvostechnikai cikkek és egyéb egyedi termékek egyik vezető amerikai importőre. A Nuherbs Co. az egyik legismertebb kínai gyógynövény-beszállító az amerikai piacon. A társaság 1979 óta működik.

Összetevők: Magnolia officinalis kéreg

Nettó tömeg: 453,5 g

Tárolás: Szobahőmérsékleten, száraz helyen, kisgyermekektől elzárva tárolandó.

Új
rating 10
2021-01-20
a9408703@hotmail.com\r\nVersand erfolgt immer rasch, die Tinkturen sind sehr gut eingepackt, damit es zu keinen Beschädigungen kommt. Ich bin sehr zufrieden und bestelle oft.\r\n

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

Product added to wishlist
Product added to compare.

A weboldal használatával hozzájárul a sütik használatához. További információ az adatvédelmi irányelvekben található.