B2-vitamin 60 kapszula

B2-vitamin 60 kapszula

FM35
3 137,37 Ft
A B2-vitamin hozzájárul az idegrendszer megfelelő működéséhez, megőrzi a bőr egészségét, valamint hozzájárul a fáradtság és kimerültség csökkentéséhez. Egy kapszula 40 mg B2-vitamint (riboflavin) és 273 mg inulint tartalmaz.

 

Bicaps B2-vitamin

A B2-vitamin nélkülözhetetlen a kortizol kiválasztásához, amely gyulladásgátló tulajdonságokkal rendelkező hormon.
A B2-vitamin befolyásolja a neurotranszmitterek (szerotonin, dopamin és aminovajsav) termelődését, biztosítva az idegrendszer megfelelő működését. Ezenkívül segít megvédeni a sejteket az oxidatív stresszel szemben, valamint hozzájárul a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez.


A BIOCAPS B2 természetes pullulán kapszulát tartalmaz. A pullulant természetes fermentációs eljárással nyerik. A gyártás során nem használnak állati alapanyagokat, így a kapszula vegetáriánusok és vegánok számára is alkalmas. A termékek nem tartalmaznak mesterséges töltőanyagokat, csomósodást gátló anyagokat és színezékeket, mint pl.: magnézium-sztearát, szilícium-dioxid, titán-dioxid stb.


Alkalmas vegetáriánusok és vegánok számára.

FORMEDS Sp. z oo

A FORMEDS Sp. z oo tiszta por formájú étrend-kiegészítők gyártására specializálódott, hozzáadott tartósítószerek, színezékek és édesítőszerek nélkül. Természetes, hatékony és biztonságos termékeket kínál. A teljes gyártási folyamat a HACCP rendszernek megfelelően történik. A termékei előállításához felhasznált alapanyagokat neves európai beszállítóktól szerzi be.

Étrend-kiegészítő

Összetevők: inulin (cikóriás gyökér), pullulán (kapszulahéj), B2-vitamin (phyboflavin).

Napi adag – 1 kapszula tartalma (bevételi referencia%):

  • inulin - 273 mg
  • B2-vitamin (riboflavin) - 40 mg (2857%)

Javasolt napi bevitel: 1 kapszula naponta egyszer étkezés közben.

Nettó tartalom: 60 kapszula

Tárolás: Szobahőmérsékleten, száraz helyen, kisgyermekek elől elzárva tárolandó.

Figyelem: Ne lépje túl az ajánlott napi adagot a nap folyamán. A termék nem ajánlott terhes és szoptató nők számára. A termék nem helyettesítheti a változatos étrendet.

Új

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

Product added to wishlist
Product added to compare.