Szállítási információkSzállítások Lengyelországban:

DPD - szállítás 24 órán belül

GLS - szállítás 24 órán belül

UPS - szállítás 24 órán belülKülföldi szállítások:

Lengyel Posta
Európa - 7-14 munkanap

DPD / GLS
Európa - 2-5 munkanap

DHL csomag / UPS
Európa - 2-5 munkanap

Expressz futár UPS / DHL
Európa - 1-2 munkanap

Észak-Amerika - 2-7 munkanap

Ausztrália - 2-7 munkanap

A megadott szállítási idő nem tartalmazza a feladás napját. A küldeményeket a fizetés beérkezésétől számított 1-2 munkanapon belül küldjük el.A nemzetközi szállítás ára:

A külföldi szállítás költsége a szállítás súlyától és a szállítási országtól függ. A pontos szállítási ár a megrendelő űrlapon jelenik meg, miután meghatározták a küldő országot. Az Európába történő szállítások szállítási költsége átlagosan 7-15 euró.Az Európán kívüli szállítások szállítási költsége átlagosan 10-30 euró.Brexit frissítés


Tájékoztatjuk Önöket, hogy a csomagokat az Egyesült Királyságba jelenleg a Lengyel Postán keresztül küldik. Előfordulhat, hogy nem kötelező az Egyesült Királyságbeli áfát fizetnie. Ez az Egyesült Királyság postai szolgáltatásától függ. Eddig azonban nem kaptunk olyan visszajelzéseket az ügyfelektől, hogy áfát vagy vámot kellett fizetniük.

A Lengyel Postán keresztül küldött csomagokat általában 2-3 héten belül kézbesítik.

Már nem szállítunk csomagokat az UPS vagy a DHL segítségével az Egyesült Királyságba.A csomag maximális súlya 20kg.Ingyenes szállítás az európai országokba a 270 EUR feletti megrendelések esetén.

Product added to wishlist
Product added to compare.