Felhasználási feltételekCéginformáció


Healthylife Martin Karov, Monika Karov S.C.

HÉA-szám: PL6342828337, Cégjegyzékszám: 243565136.

Cím: ul. Wolności 101, 41-500, Chorzów, Lengyelország

Általános feltételekRendeléseket a www.lymeherbs.hu biztonságos vásárlási oldalunkon keresztül adhat le. Alternatív megoldásként megrendeléseket is tehet e-mailünkön: contact@lymeherbs.hu.
Az árak tartalmazzák az áfát és előzetes értesítés nélkül változhatnak.
A rövid szállítással vagy töréssel kapcsolatos igényeket a kézbesítéstől számított 3 napon belül kell értesíteni.
Nem vagyunk felelősek, ha az ezen az oldalon elérhető információk nem pontosak, teljesek vagy aktuálisak. Az ezen a weboldalon található egészségügyi információk kizárólag oktatási célokat szolgálnak, és nem célja az orvossal vagy más egészségügyi szolgáltatóval folytatott megbeszélések helyettesítése.
Ön elfogadja, hogy a Lengyel Köztársaság törvényei szabályozzák a weboldal használatát, tekintetbe véve azokat a kollíziós szabályokat, amelyek egy másik joghatóság anyagi törvényeit alkalmaznák, ideértve a jelen weboldal vagy az Ön weboldalának használatából eredő esetleges vitákat is. anyag erről a weboldalról.
Fenntartjuk a jogot, hogy visszautasítsuk a nálunk leadott megrendeléseket. Saját belátásunk szerint korlátozhatjuk vagy törölhetjük a vásárolt mennyiségeket személyenként, háztartásonként vagy megrendelésenként. Ezek a korlátozások magukban foglalhatják az ugyanazon ügyfélszámlán vagy ugyanazon hitelkártyán, vagy ugyanazon hitelkártyán leadott megrendeléseket és / vagy ugyanazon számlázási és / vagy szállítási címet használó megrendeléseket.
Az Ön személyes adatainak az áruházon keresztül történő benyújtását az adatvédelmi irányelveink szabályozzák.
Előfordulhat, hogy webhelyünkön vagy a Szolgáltatásban olyan információk találhatók, amelyek tipográfiai hibákat, pontatlanságokat vagy hiányosságokat tartalmaznak, amelyek a termékleírásokhoz, az árakhoz, az akciókhoz, az ajánlatokhoz, a termék szállítási díjaihoz, a szállítási időkhöz és a rendelkezésre álláshoz kapcsolódhatnak. Fenntartjuk a jogot az esetleges hibák, pontatlanságok vagy hiányosságok kijavítására, valamint az információk megváltoztatására vagy frissítésére, illetve a megrendelések törlésére, ha a Szolgáltatásban vagy a kapcsolódó webhelyeken található információk előzetes értesítés nélkül bármikor pontatlanok (beleértve a megrendelés benyújtását követően is). .


Visszatérítés / Visszatérítés / Lemondás


Az árut a csomag átvételétől számított 14 napon belül visszaküldheti nekünk.
Panasz esetén kérjük, azonnal küldje el a hibás árut a boltba Postával. A vállalat azonban nem fogad el COD-t küldött csomagokat. A panasz küldésével kapcsolatos költségeket a csomag kézhezvétele és a panasz elfogadása után azonnal az Ügyfél által megjelölt bankszámlára küldjük. A visszaküldött termékekhez csatolni kell a vásárlás igazolását és a kitöltött visszaküldési űrlapot (a visszaküldési űrlap itt letölthető). Ha a panasz megalapozott, a terméket lehetőség szerint kicserélik, vagy annak költségét visszatérítik az ügyfélnek. A hibás áruk műszaki hibás áruk. A panaszkezelés időtartama legfeljebb 14 munkanap, azonban az üzlet megtesz minden lépést a panasz lehető legrövidebb időn belül történő megoldása érdekében. Ha a panaszt elutasítják, az árut az ügyfél költségére visszaküldik.
Ha az árut nyitva visszaküldik, de kiderül, hogy NEM sérült / hibás, akkor nem tudjuk visszatéríteni a vételárat.
Visszatérő költség: Felhívjuk figyelmét, hogy a postaköltséget csak abban az esetben tudjuk visszatéríteni, ha egy cikket visszaküldünk; rossz terméket küldtünk, vagy az elem sérült vagy hibás. A postaköltséget nem térítjük vissza a jó állapotú termékekről.
A teljes visszatérítés elküldése előtt bármikor lemondhatja megrendelését, ha kapcsolatba lép velünk a contact@lymeherbs.hu címen. A visszatérítéseket 3 munkanapon belül feldolgozzuk.
FizetésFizethet Przelewy24 (Visa / MasterCard hitel- / betéti kártya), PayPal.
Szállítás / szállításNormál szállítás: A megrendeléseket általában a vásárlástól számított 1-5 munkanapon belül szállítják ki.
Nemzetközi megrendelések esetén kérjük, forduljon a helyi vámhivatalhoz az importkorlátozásokról és az engedélyekről. Minden tarifa, adó és illeték az ügyfél felelőssége.

A szállítás külön díjai a megrendelés összefoglalójában jelennek meg.

Product added to wishlist
Product added to compare.