• Új
Avea Nutramedix, 30 ml
Avea Nutramedix, 30 ml
Avea Nutramedix, 30 ml
Avea Nutramedix, 30 ml
Avea Nutramedix, 30 ml
Avea Nutramedix, 30 ml

Avea Nutramedix, 30 ml

CWD30-30
Utolsó tételek a raktáron
9 024,23 Ft

Az Avea sűrített kurkuma kivonatot tartalmazó készítmény.

 

Avea

Az Avea sűrített kurkuma kivonatot tartalmazó készítmény. Az Avea javítja a hangulatot és támogatja a test pozitív reakcióit a mindennapi stresszes helyzetekben. A kurkuma-kiegészítők segíthetnek fenntartani a kiegyensúlyozott hangulatot, elősegítve a nyugalom és az ellazulás állapotát. Az Avea hangulatjavító tulajdonságait gondosan úgy alakították ki, hogy a kurkumát biológiailag nagymértékben hozzáférhető, folyékony formában szállítsák.


Nutramedix ®
A Nutramedix egy amerikai étrend-kiegészítő gyártó, amely 1993 óta működik az amerikai piacon. Kiváló minőségű bioaktív növényi kivonatokat állít elő szabadalmaztatott extrakciós módszer alapján. A Nutramedix termékeit nagy hatékonyság és széles hatásspektrum jellemzi.



Táplálék kiegészítő


Összetevők: Kurkuma kivonat, víz és etanol (20-24%).


Használata: Öntsön 15 cseppet 120 ml vízbe, és várjon egy percet fogyasztás előtt. Naponta többször megismételhető, vagy az orvos utasítása szerint.

Csomag tartalma: 30 ml


Tárolás: Szobahőmérsékleten, száraz helyen, kisgyermekek elől elzárva tárolandó.

Figyelem: Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Az étrend-kiegészítők nem helyettesíthetik a változatos étrendet. Terhes és szoptató nőknek nem ajánlott.

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

Product added to wishlist
Product added to compare.