Takuna Nutramedix 60 ml
Takuna Nutramedix 60 ml
Takuna Nutramedix 60 ml
Takuna Nutramedix 60 ml
Takuna Nutramedix 60 ml
Takuna Nutramedix 60 ml

Takuna Nutramedix 60 ml

CWD32-60
21 712,00 Ft
rating Olvassa el a 3 vélemények
Átlagos értékelés: 10/10 Vélemények száma: 3

A Takuna Microbial Defense a Cecropia strigosa kéregének kivonata. A Takuna Microbial Defense nagyon erős antimikrobiális és vírusellenes tulajdonságokkal rendelkezik. A kivonat különösen hatékony az Epstein Barr, a Cytomegalovirus és a Herpes zoster vírusok ellen.

 

Takuna mikrobiális védelemA Takuna Microbial Defense a Cecropia strigosa kéregének kivonata. A Takuna Microbial Defense nagyon erős antimikrobiális és vírusellenes tulajdonságokkal rendelkezik. A kivonat különösen hatékony az Epstein Barr, a Cytomegalovirus és a Herpes zoster vírusok ellen. A Takuna gombaellenes tulajdonságokkal is rendelkezik. Gyengíti a fertőzést kísérő tüneteket. A Takuna Microbial a Cowden támogatási program része, és a Cowden Protokoll más termékeivel együtt kell használni.

Étrend-kiegészítő


Nutramedix ®
A Nutramedix egy amerikai étrend-kiegészítő gyártó, amely 1993 óta működik az Egyesült Államok piacán. Kiváló minőségű bioaktív növényi kivonatokat állít elő szabadalmaztatott extrakciós módszer alapján. A Nutramedix termékeit nagy hatékonyság és széles hatásspektrum jellemzi.


Összetevők: Cecropia strigosa kéreg kivonat, ásványvíz, etanol (20-24)%.

Használata: Öntsön 1-30 cseppet 120 ml vízbe, és várjon egy percet, mielőtt fogyasztana. Kezdje napi kétszer 1 csepptel (30 perccel étkezés előtt), és fokozatosan növelje a bevitelt. Használat előtt rázza fel az üveget.

Nettó tömeg: 60 ml

Tárolás: Szobahőmérsékleten, száraz helyen, kisgyermekek elől elzárva tárolandó.

Figyelem: Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Az étrend-kiegészítők nem helyettesíthetik a változatos étrendet. Terhes és szoptató nőknek nem ajánlott.

Új
Bom produto.
rating 10
2024-02-04
Tania Soares
Bom produto. Mas a encomenda neste loja está a demorar demasiado tempo. Eu experimentei este produto mas encomendado de outro sitio.
rating 10
2020-09-29
s
rating 10
2020-08-30
Anonymous

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

Product added to wishlist
Product added to compare.

A weboldal használatával hozzájárul a sütik használatához. További információ az adatvédelmi irányelvekben található.