Quercetin 120 kapszula (Nutramedix)
Quercetin 120 kapszula (Nutramedix)
Quercetin 120 kapszula (Nutramedix)
Quercetin 120 kapszula (Nutramedix)
Quercetin 120 kapszula (Nutramedix)
Quercetin 120 kapszula (Nutramedix)

Quercetin 120 kapszula (Nutramedix)

CWD53-C
8 510,00 Ft
rating Olvassa el az ismertetőt
Átlagos értékelés: 10/10 Vélemények száma: 1
A kvercetin az avanolok néven ismert avonoid családba tartozik, amelyek úgy tűnik, hogy támogatják a szervezet normális antioxidáns aktivitással kapcsolatos méregtelenítési folyamatait, és egyes esetekben kötődnek a vashoz, az egészséges oxidációs állapot támogatása érdekében.

 

Quercetin


A NutraMedix Quercetint a japán pagodafa néven ismert Sophora japonica virágaiból tisztítják. Noha a kvercetin felszívódásának egyéni képessége genetikai tényezőktől és a bél mikrobiómájához kapcsolódó tényezőktől függően változhat, a NutraMedix Quercetin dihidrát formáját általában magas biológiai hozzáférhetőségnek tekintik.

A kvercetin az avanolok néven ismert avonoid családba tartozik, amelyek úgy tűnik, hogy támogatják a szervezet normális antioxidáns aktivitással kapcsolatos méregtelenítési folyamatait, és egyes esetekben kötődnek a vashoz, az egészséges oxidációs állapot támogatása érdekében. Egyes kutatások szerint a flavonolok a cink transzportját is támogatják a sejtekben. Legutóbb ezeket a vegyi anyagokat vizsgálták, hogy miként befolyásolják a sejtosztódás és a sejtek közötti kommunikáció folyamatát, amelyet a normális öregedés megváltoztathat. Az antioxidáns támogatással szemben ez most a flavonoidok egészséget támogató tulajdonságainak fő kutatási területe.

 

Étrend-kiegészítő


Nutramedix ®
A Nutramedix egy amerikai étrend-kiegészítő gyártó, amely 1993 óta működik az amerikai piacon. Szabadalmaztatott extrakciós módszer alapján kiváló minőségű bioaktív növényi kivonatokat állít elő. A Nutramedix termékeit nagy hatékonyság és széles tevékenységspektrum jellemzi.


Hozzávalók: Quercetin (Sophora japonica virág), zöldségkapszulák, növényi magnézium-sztearát.

Tartalom ajánlott napi adagban (2 kapszula): Quercetin (Sophora japonica virág) - 500 mg

 

Ajánlott napi bevitel: Vegyen be két kapszulát naponta egyszer étkezés után.


Nettó súly:
120 kapszula

Tárolás:
Szobahőmérsékleten, száraz helyen, kisgyermekektől elzárva tárolandó.

Vigyázat: Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Az étrend-kiegészítők nem használhatók a változatos étrend helyettesítésére. Terhes és szoptató nők számára nem ajánlott.

Új

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

Product added to wishlist
Product added to compare.