Allicin 100% tisztaságú 12 mg. 100 tabletta

Allicin 100% tisztaságú 12 mg. 100 tabletta

SWA29
14 605,00 Ft
Az Allicin egy fokhagyma gumó kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő, amely allicin tartalmának köszönhetően különleges egészségjavító tulajdonságokat mutat a szív- és érrendszerre.

 

Allicin

Az Allicin egy fokhagyma gumó kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő, amely allicin tartalmának köszönhetően különleges egészségjavító tulajdonságokat mutat a szív- és érrendszerre. A készítményben található anyag támogatja a vér rossz koleszterin és a glükóz szintjének szabályozását, ami krónikus betegségeket okozhat.

Swanson ®

A Swanson Health Products egy amerikai étrend-kiegészítő gyártó és forgalmazó. 1969 óta van a piacon. A Swanson termékek megfelelnek minden minőségi előírásnak, és a Good Manufacturing Practice (GMP) szerint készülnek. A Swanson Health Products mindent megtesz termékei legmagasabb minőségének megőrzése érdekében.

Táplálék kiegészítő

Összetevők: allicin
Kapszula anyaga: mikrokristályos cellulóz; zsírsavak; térhálósított cellulóz gumi; kalcium-palmitát; borsmenta olajjal megkenjük.

Az ajánlott napi adag (1 kapszula) tartalma: Allicin - 12 mg

Javasolt napi bevitel: 1 tabletta naponta kétszer

Nettó tömeg: 100 kapszula

Tárolás: Fénytől védve, szobahőmérsékleten, száraz helyen, kisgyermekek elől elzárva tárolandó.

Figyelem: Ne lépje túl a napi fogyasztásra javasolt napi adagot. A terméket terhes és szoptató nők nem használhatják. A termék nem helyettesítheti a változatos étrendet.

Új

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

Product added to wishlist
Product added to compare.