Saw palmetto 540 mg, 100 kapszula
Saw palmetto 540 mg, 100 kapszula
Saw palmetto 540 mg, 100 kapszula
Saw palmetto 540 mg, 100 kapszula

Saw palmetto 540 mg, 100 kapszula

SWA30
4 219,22 Ft

A Saw Palmetto a természetben előforduló vegyületek teljes spektrumával rendelkezik ebből a gyümölcsből, amelyek közül sok a prosztata támogató tulajdonságairól ismert.

 

Látta Palmettót

A Saw Palmetto (Serenoa repens) egy alacsony növekedésű pálmafa, amely az Egyesült Államok délkeleti részén őshonos. A fűrészpálma bogyója az ebből a gyümölcsből származó, természetesen előforduló vegyületek teljes spektrumát tartalmazza, amelyek közül sok prosztata-támogató tulajdonságairól ismert, beleértve a flavonoidokat, szterolokat és zsírsavakat.

Swanson ®

A Swanson Health Products egy 1969-ben alapított amerikai étrend-kiegészítő gyártó és forgalmazó. A cég a legnagyobb magánkézben lévő vitaminkatalógus-kiskereskedő az Egyesült Államokban. Termékeit a Good Manufacturing Practice (GMP) szerint gyártják.

 

Étrend-kiegészítő

 

Összetevők: Fűrészpálma, kapszulahéj: zselatin, csomósodást gátló anyag: zsírsavak magnézium sói.

Tartalom az ajánlott napi adagban (1 kapszula): Fűrészpálma - 540 mg

Napi ajánlott bevitel: napi 1 kapszula.

 

Nettó tömeg: 66g - 100 kapszula

 

Tárolás: Szobahőmérsékleten, száraz helyen, kisgyermekek elől elzárva tárolandó.

 

Figyelmeztetés: Ne lépje túl a napi fogyasztásra ajánlott adagokat. A termék terhesnek és szoptatónak nem ajánlott. A termék nem helyettesítheti a változatos étrendet. Az egészséges életmód és a kiegyensúlyozott táplálkozás elengedhetetlen az egészség megőrzéséhez.

 

Új

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

Product added to wishlist
Product added to compare.