Hialuronsav 50 mg, 120 kapszula
Hialuronsav 50 mg, 120 kapszula
Hialuronsav 50 mg, 120 kapszula
Hialuronsav 50 mg, 120 kapszula
Hialuronsav 50 mg, 120 kapszula
Hialuronsav 50 mg, 120 kapszula

Hialuronsav 50 mg, 120 kapszula

NOW36
Utolsó tételek a raktáron
11 359,44 Ft

A hialuronsav az ízületi folyadék fontos összetevője, ahol kenőanyagként működik, és szerepet játszik a nyomóerők ellenállásában.

 

Hialuronsav 50 mg


 

A hialuronsav a test minden szövetében megtalálható vegyület, és legmagasabb koncentrációja a kötőszövetekben, például a bőrben és a porcokban van. A hialuronsav az ízületi folyadék fontos összetevője, amely kenőanyagként működik, és szerepet játszik a nyomóerők ellenállásában. Az MSM-et természetes kénvegyületként adták ehhez a termékhez, amely biztosítja az emberi test kötőszövetének létrehozásához és fenntartásához szükséges kémiai kapcsolatokat, beleértve az ízületi porcot is.

Most Foods ®

A Now Foods ® egy amerikai étrend-kiegészítő gyártó és forgalmazó. 1948 óta működik a piacon. A Now ® cég több éves tapasztalattal rendelkezik, termékei a Good Manufacturing Practice (GMP) legmagasabb előírásai szerint készülnek, melynek köszönhetően a termékek kiváló minőségűek és magas színvonalúak. értékelt, megbecsült.

 

Táplálék kiegészítő

Összetevők: M etilszulfonil-metán, nátrium-hialuronát, h ipromellóz (cellulóz kapszula), sztearinsav (növényi forrás) és szilícium-dioxid.

Az ajánlott napi adag (2 kapszula) tartalom:

10 mg - Nátrium (nátrium-hialuronátból)

100 mg - Hialuronsav (nátrium-hialuronátból)

900 mg – MSM (metil-szulfonil-metán)



Javasolt napi bevitel: 2 kapszula naponta 1-2 alkalommal étkezés közben.

Csomag tartalma: 120 vegetáriánus kapszula

Tárolás: Szobahőmérsékleten, száraz helyen, kisgyermekek elől elzárva tárolandó.

Figyelem: Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Az étrend-kiegészítők nem használhatók a változatos étrend helyettesítésére (helyettesítésére). A termék nem ajánlott terhes és szoptató nők számára.

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

Product added to wishlist
Product added to compare.