Zellermag kivonat, 60 kapszula
Zellermag kivonat, 60 kapszula
Zellermag kivonat, 60 kapszula
Zellermag kivonat, 60 kapszula
Zellermag kivonat, 60 kapszula
Zellermag kivonat, 60 kapszula

Zellermag kivonat, 60 kapszula

NOW61
7 897,52 Ft

A zellermag kivonat bioaktív vegyületek széles skáláját kínálja, beleértve a természetben előforduló ftalidokat, például a 3-n-butil-ftalidot (3nB). A 3nB-t alaposan tanulmányozzák az érrendszeri egészséget támogató képessége miatt, különösen az agyban.

 

Zellermag kivonat

 

A zellermag kivonat bioaktív vegyületek széles skáláját kínálja, beleértve a természetben előforduló ftalidokat, például a 3-n-butil-ftalidot (3nB). A 3nB-t alaposan tanulmányozzák az érrendszeri egészséget támogató képessége miatt, különösen az agyban. A termék vadgesztenye mag kivonatot tartalmaz, amelyről régóta ismert, hogy támogatja az egészséges érműködést. Több fenolos összetevőt tartalmazó galagonya kivonatot is hozzáadtak ehhez a formulához.


Most Foods ®

A Now Foods ® egy amerikai étrend-kiegészítő gyártó és forgalmazó. 1948 óta működik a piacon. A Now ® cég több éves tapasztalattal rendelkezik, termékei a Good Manufacturing Practice (GMP) legmagasabb előírásai szerint készülnek, melynek köszönhetően a termékek kiváló minőségűek és magas színvonalúak. értékelt, megbecsült.

 

Táplálék kiegészítő

Összetevők: Aesculus hippocastanum, Apium Graveolens, galagonya, hipromellóz (cellulóz kapszula), mikrokristályos cellulóz, sztearinsav (növényi forrás) és szilícium-dioxid.

Az ajánlott napi adag (1 kapszula) tartalom:


  • 200 mg - Vadgesztenye kivonat (Aesculus hippocastanum) (magvak/gyümölcsök) (normál, hogy legalább 20% escint tartalmazzon)
  • 100 mg - Zellermagolaj kivonatpor (Apium Graveolens)
  • 25 mg - Galagonya kivonat (levél és virág) (normál, hogy legalább 1,8% vitexin-2"-O-ramnozidot tartalmazzon)


Javasolt napi bevitel: naponta kétszer 1 kapszula.

Csomag tartalma: 60 kapszula

Tárolás: Szobahőmérsékleten, száraz helyen, kisgyermekek elől elzárva tárolandó.

Figyelem: Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Az étrend-kiegészítők nem használhatók a változatos étrend helyettesítésére (helyettesítésére). A termék nem ajánlott terhes és szoptató nők számára.

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

Product added to wishlist
Product added to compare.