• Új
Fűrészpálma kivonat, 90 lágyzselé
Fűrészpálma kivonat, 90 lágyzselé
Fűrészpálma kivonat, 90 lágyzselé
Fűrészpálma kivonat, 90 lágyzselé
Fűrészpálma kivonat, 90 lágyzselé
Fűrészpálma kivonat, 90 lágyzselé

Fűrészpálma kivonat, 90 lágyzselé

NOW100
6 382,93 Ft

A fűrészpálma kivonat támogatja a prosztata egészséges működését

 

Saw Palmetto kivonat

 

A fűrészpálma kivonat olyan étrend-kiegészítő, amely támogatja a prosztata egészséges működését. A fűrészpálma kivonat támogathatja az egészséges vizeletáramlást és a prosztata működését. A cink azért került a készítménybe, mert nélkülözhetetlen ásványi anyag, különösen fontos az endokrin működés és az általános reproduktív egészség szempontjából. A termék alapjaként tökmagolajat használtak, amely a férfiak egészsége szempontjából fontos esszenciális telítetlen zsírsavakat és fitoszterolokat tartalmaz. Ezért a fűrészpálma, a tökmagolaj és a cink különösen hasznosak a férfiak egészséges reproduktív funkcióinak megőrzésében.

Most Foods ®

Az 1948-ban alapított Now Foods® jó hírű amerikai márka az étrend-kiegészítő iparban. A kivételes minőség iránti elkötelezettségével a NOW Foods® betartja a Good Manufacturing Practice (GMP) szabványait, biztosítva, hogy termékei megfeleljenek a szigorú minőség-ellenőrzéseknek vásárlóik jóléte érdekében.

 

Táplálék kiegészítő

Összetevők: Fűrészpálma gyümölcs kivonat (Serenoa repens fructus) Softgel kapszula (marhahús zselatin (BSE-mentes), glicerin, víz, szentjánoskenyér) és méhviasz

Tartalom az ajánlott napi adagban ( 2 lágyzselében ):

160 mg - Fűrészpálma bogyó kivonat (Serenoa repens) (gyümölcs)

20 mg - Cink (cink-glükonátból)

Javasolt napi bevitel: 2 zselé naponta kétszer, étkezés közben. Vizet inni.

Csomag tartalma: 90 db lágyzselé

Tárolás: Szobahőmérsékleten, száraz helyen, kisgyermekek elől elzárva tárolandó.


Figyelem: Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Az étrend-kiegészítők nem használhatók a változatos étrend helyettesítésére (helyettesítésére). A termék nem ajánlott terhes és szoptató nők számára.


Az USA-ban készült, a GMP szabványok szerint

Product added to wishlist
Product added to compare.