• Új
Almaecet 200 mg, 120 tabletta

Almaecet 200 mg, 120 tabletta

Swanson
SWA99
3 029,19 Ft

Az almaecet természetes ecetsavforrás, amely támogatja az emésztést.

 

Almaecet 200 mg

A Swanson Apple Cider Vinegar egy kapszula formájú étrend-kiegészítő, amely 200 mg természetes almaecetet tartalmaz. Az almaecet az ecetsav természetes forrása, amely számos jótékony hatásáról ismert. Segít fenntartani a szervezet sav-bázis egyensúlyát, támogatja az emésztést, antioxidáns és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal is bír. A termék gluténmentes, nem tartalmaz mesterséges színezéket vagy aromát.

Swanson ®

A Swanson Health Products egy 1969-ben alapított amerikai étrend-kiegészítő gyártó és forgalmazó. A cég a legnagyobb magánkézben lévő vitaminkatalógus-kiskereskedő az Egyesült Államokban. Termékeit a Good Manufacturing Practice (GMP) szerint gyártják.

Táplálék kiegészítő

Összetevők: Almaecet, kalcium-karbonát, mikrokristályos cellulóz (növényi rost), maltodextrin, dikalcium-foszfát, sztearinsav, magnézium-sztearát, akác, tisztított víz, hidroxipropil-metil-cellulóz, növényi glicerin, kroszkarmellóz-nátrium, szilícium-dioxid.

1 tabletta tartalma: 200 mg - Almaecet por

Tartalom az ajánlott napi adagban (2 tabletta):

400 mg - Almaecet por

Javasolt napi bevitel: 1 tabletta naponta 1-2 alkalommal. Vízzel kell bevenni.

Csomag tartalma: 120 tabletta

Tárolás: Tárolja a terméket szobahőmérsékleten, száraz helyen, kisgyermekek elől elzárva.

Figyelem: Ne lépje túl a napi fogyasztásra ajánlott adagot. Az étrend-kiegészítők nem helyettesíthetik a változatos étrendet. A termék nem ajánlott terhes és szoptató nők számára.

Product added to wishlist
Product added to compare.