• Új
Arjuna kéreg kivonat 10:1 40mg, 60 kapszula

Arjuna kéreg kivonat 10:1 40mg, 60 kapszula

Swanson
SWA102
1 839,15 Ft

Az Arjuna Bark Extract 10:1 bioaktív vegyületekben gazdag arjuna kéreg kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő, amely jótékony hatással van a keringési rendszerre.

 

Arjuna kéreg kivonat 10:1 40mg

Az Arjuna Bark Extract 10:1 egy dél-ázsiai növény, arjuna kéreg kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő. Ezt a kivonatot szárított arjuna kéregből nyerik, és minden kapszulában kapszulánként 40 mg-os adag van. Az Arjuna Bark Extract 10:1 sok bioaktív vegyületet tartalmaz, beleértve a többszörösen telítetlen zsírsavakat, flavonoidokat és fenolsavakat. Az arjunát gyakran használják az ájurvédikus gyógyászatban a keringési rendszerre gyakorolt pozitív tulajdonságai miatt.

Swanson ®

A Swanson Health Products egy 1969-ben alapított amerikai étrend-kiegészítő gyártó és forgalmazó. A cég a legnagyobb magánkézben lévő vitaminkatalógus-kiskereskedő az Egyesült Államokban. Termékeit a Good Manufacturing Practice (GMP) szerint gyártják.

Táplálék kiegészítő

Összetevők: Arjuna mandula, rizsliszt, kapszulahéj: zselatin, csomósodást gátló anyagok: zsírsavak magnézium sói és szilícium-dioxid.

1 kapszula tartalma: 40 mg - Arjuna mandula kivonat (Terminalia Arjuna) 10:1 (kéreg) koncentrációban, ami 400 mg-nak felel meg


Az ajánlott napi adag (2 kapszula) tartalom:

80 mg - Arjuna mandula kivonat (Terminalia Arjuna) 10:1 (kéreg) koncentrációban, ami 800 mg-nak felel meg


Javasolt napi bevitel: 1 kapszula naponta 1-2 alkalommal. Vízzel kell bevenni

Csomag tartalma: 60 kapszula

Tárolás: Tárolja a terméket szobahőmérsékleten, száraz helyen, kisgyermekek elől elzárva.

Figyelem: Ne lépje túl a napi fogyasztásra ajánlott adagot. Az étrend-kiegészítők nem helyettesíthetik a változatos étrendet. A termék nem ajánlott terhes és szoptató nők számára.

Product added to wishlist
Product added to compare.