• Új
Fahéj kéreg, 120 kapszula

Fahéj kéreg, 120 kapszula

Swanson
SWA129
5 171,25 Ft

A fahéj kéreg 1,25 g fahéjat tartalmaz egy 10:1 arányú kivonattal, amely segít fenntartani az anyagcsere egyensúlyát és támogatja a normál vércukorszintet.

 

Fahéj kéreg

A fahéj a gyógynövényekben hagyományosan használt fűszer, amely támogatja az egészséges emésztést és támogatja az egészséges vércukorszintet. Antioxidánsokban gazdag, és segíthet csökkenteni a gyulladást. Úgy gondolják, hogy a fahéj kéreg számos potenciális egészségügyi előnnyel jár, beleértve a szív egészségét, javítja az agyműködést és támogatja az egészséges vérnyomásszintet.

Swanson®

A Swanson Health Products egy 1969-ben alapított amerikai étrend-kiegészítő gyártó és forgalmazó. A cég az Egyesült Államok legnagyobb magánkézben lévő vitaminkatalógus-kiskereskedője. Termékeit a Good Manufacturing Practice (GMP) szerint gyártják.

Táplálék kiegészítő

Összetevők: fahéj, fahéj kivonat, kapszula: zselatin, térfogatnövelő: rizsliszt, csomósodást gátló anyag: kalcium-palmitát, szilícium-dioxid.

1 kapszula tartalma:

0,625 g - Fahéj (Cinnamomum cassia)

22,50 mg - fahéj kivonat 10:1

Az ajánlott napi adag (4 kapszula) tartalom:

2,5 g - Fahéj (Cinnamomum cassia)

90 mg - fahéj kivonat 10:1

Javasolt napi bevitel: 2 kapszula naponta kétszer. Vízzel kell bevenni.

Csomag tartalma: 120 kapszula

Tárolás: Tárolja a terméket szobahőmérsékleten, száraz helyen, kisgyermekek elől elzárva.

Figyelem: Ne lépje túl a napi fogyasztásra ajánlott adagot. Az étrend-kiegészítők nem helyettesíthetik a változatos étrendet. A termék nem ajánlott terhes és szoptató nők számára.

Product added to wishlist
Product added to compare.