• Új
Dendalion Root 515 mg, 60 kapszula

Dendalion Root 515 mg, 60 kapszula

Swanson
SWA136
2 996,73 Ft

A pitypang az egészséges emésztés, a májműködés elősegítésére és a gyulladás csökkentésére szolgál.

 

Dendalion gyökér 515 mg

A Dandelion Root egy gyermekláncfű gyökérből készült étrend-kiegészítő. A pitypang gyökereit hagyományosan a gyógynövényekben használják az egészséges emésztés elősegítésére, a májműködés támogatására és a gyulladás csökkentésére. A pitypanggyökérről úgy tartják, hogy számos potenciális egészségügyi előnnyel jár, beleértve az egészséges immunrendszer támogatását, az egészséges bőr elősegítését és a fogyás elősegítését. Ezenkívül antioxidáns tulajdonságokkal is rendelkezhet.

Swanson®

A Swanson Health Products egy 1969-ben alapított amerikai étrend-kiegészítő gyártó és forgalmazó. A cég az Egyesült Államok legnagyobb magánkézben lévő vitaminkatalógus-kiskereskedője. Termékeit a Good Manufacturing Practice (GMP) szerint gyártják.

Táplálék kiegészítő

Összetevők: Gyermekláncfű, kapszulahéj: zselatin, töltőanyag: mikrokristályos cellulóz, csomósodást gátló anyagok: zsírsavak magnézium sói és szilícium-dioxid.

1 kapszula tartalma:

0,515 g - Gyermekláncfű gyökér (pitypang) (Taraxacum Sp.)

Az ajánlott napi adag (2 kapszula) tartalom:

1,03 g - Gyermekláncfű gyökér (pitypang) (Taraxacum Sp.)

Napi ajánlott bevitel: napi 2 kapszula. Vízzel kell bevenni.

Csomag tartalma: 60 kapszula

Tárolás: Tárolja a terméket szobahőmérsékleten, száraz helyen, kisgyermekek elől elzárva.

Figyelem: Ne lépje túl a napi fogyasztásra ajánlott adagot. Az étrend-kiegészítők nem helyettesíthetik a változatos étrendet. A termék nem ajánlott terhes és szoptató nők számára.

Product added to wishlist
Product added to compare.