• Új
Bodza, 120 kapszula

Bodza, 120 kapszula

Swanson
SWA140
8 222,07 Ft

A bodza támogatja az immunrendszert

 

Bodza

A bodza immunerősítő tulajdonságairól ismert. A bodza kivonattal történő kiegészítés segíthet a fertőzések leküzdésében, különösen a fokozott kockázatú időszakokban, például megfázás és influenza szezonban. A bodza javítja az immunrendszer működését és növeli a szervezet betegségekkel szembeni védekezésének hatékonyságát. Az immunitás erősítésének ezt a természetes módját egészsége és jó közérzete érdekében érdemes megfontolni.

Swanson ®

A Swanson Health Products egy 1969-ben alapított amerikai étrend-kiegészítő gyártó és forgalmazó. A cég a legnagyobb magánkézben lévő vitaminkatalógus-kiskereskedő az Egyesült Államokban. Termékeit a Good Manufacturing Practice (GMP) szerint gyártják.

Táplálék kiegészítő

Összetevők: Bodza (Sambucus nigra) (gyümölcs), Bodza (Sambucus nigra), Hidroxipropilmetilcellulóz (növényi kapszulahéj); emulgeálószer: mikrokristályos cellulóz (növényi rost); csomósodást gátló szerek: csomósodást gátló anyag: zsírsavak magnézium sói, szilícium-dioxid.

1 kapszula tartalma:

460 mg - Bodza (Sambucus nigra) (gyümölcs)

115 mg - Lila virágzat (Sambucos nigra)

Az ajánlott napi adag (3 kapszula) tartalom:

1380 mg - Bodza (Sambucus nigra) (gyümölcs)

345 mg - Lila virágzat (Sambucos nigra)

Javasolt napi bevitel: 1 kapszula naponta 2-3 alkalommal. Vízzel kell bevenni.

Csomag tartalma: 120 kapszula

Tárolás: Tárolja a terméket szobahőmérsékleten, száraz helyen, kisgyermekek elől elzárva.

Figyelem: Ne lépje túl a napi fogyasztásra ajánlott adagot. Az étrend-kiegészítők nem helyettesíthetik a változatos étrendet. A termék nem ajánlott terhes és szoptató nők számára.

Product added to wishlist
Product added to compare.