EGCG Zöld tea kivonat 400 mg, 90 kapszula

EGCG Zöld tea kivonat 400 mg, 90 kapszula

NOW01
4 876,00 Ft
rating Olvassa el az ismertetőt
Átlagos értékelés: 10/10 Vélemények száma: 1

Az EGCG zöld tea kivonat egy zöld tea kivonat, amely 200 mg EGCG-t (polifenol-epigallokatechin-gallátot) tartalmaz. Az EGCG vegyület erős antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik, erősebb, mint a C és E vitamin, és rákellenes tulajdonságairól ismert.

 

EGCG

Az EGCG zöld tea kivonat egy zöld tea kivonat, amely 200 mg EGCG-t (polifenol-epigallokatechin-gallátot) tartalmaz. Az EGCG vegyület erős antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik, erősebb, mint a C és E vitamin, és rákellenes tulajdonságairól ismert. Az EGCG zöld tea kivonat pozitív hatással van a sejtek működésére és a sejtciklus szabályozására. Vizsgálatok kimutatták, hogy az EGCG jelentősen növeli a T-limfociták - az immunrendszer sejtjeinek számát, amelyek elsősorban az autoimmun reakció gátlásáért felelősek.

Most Foods ®

A Foods ® az étrend-kiegészítők amerikai gyártója és forgalmazója. A vállalat 1948 óta működik, és a piac egyik vezetője. A Now Foods ® termékeit a jó gyártási gyakorlat (GMP) legmagasabb színvonalának megfelelően állítják elő.

Étrend-kiegészítő

Összetevők: Zöld tea kivonata (Camellia sinensis) (levél) (standardizált kivonat) (min. 80% és 50% katechin, EGCG (epigallocatechin-gallát) -200 mg) - 400 mg (4 mg a természetben előforduló koffein); Koffeinmentes zöld tea (Camellia sinensis) (levél) 50 mg.

Nettó súly: 90 kapszula

Ajánlott napi bevitel (felnőtteknél): 1 kapszula naponta, lehetőleg étkezés közben.

Tárolás: Szobahőmérsékleten, száraz helyen, kisgyermekektől elzárva tárolandó.

Vigyázat: Ne lépje túl a napi ajánlott adagokat. Az étrend-kiegészítők nem használhatók a változatos étrend helyettesítőjeként (helyettesítőjeként). Termék terhes és szoptató nők számára nem ajánlott.

Készült az USA-ban a GMP szabványok szerint.

58 Elemek
Új
Bartonella Buhner-Protocol
rating 10
2022-09-07
Heidi
very good product

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

Product added to wishlist
Product added to compare.

A weboldal használatával hozzájárul a sütik használatához. További információ az adatvédelmi irányelvekben található.