Berberine 400 mg, 60 kapszula
Berberine 400 mg, 60 kapszula
Berberine 400 mg, 60 kapszula
Berberine 400 mg, 60 kapszula

Berberine 400 mg, 60 kapszula

SWA01
6 348,00 Ft
rating Olvassa el az ismertetőt
Átlagos értékelés: 10/10 Vélemények száma: 1

A berberin erős antibakteriális hatással rendelkezik, beleértve a Chlamydia pneumoniae-t is. Védő hatással van olyan szervekre, mint a lép, a máj, a tüdő és a szív. Ezenkívül a Barberine hajlamos a bél mikroflóra normalizálására, helyreállítva az egészséges mikrobiom működését.

 

 

Berberine

A berberin erős antibakteriális hatással rendelkezik, beleértve a Chlamydia pneumoniae-t is. Védő hatással van olyan szervekre, mint a lép, a máj, a tüdő és a szív. Ezenkívül a Barberine hajlamos a bél mikroflóra normalizálására, helyreállítva az egészséges mikrobioma működését.

Swanson ®

A Swanson Health Products az étrend-kiegészítők amerikai gyártója és forgalmazója, 1969-ben alakult. A vállalat az Egyesült Államok legnagyobb magántulajdonban lévő vitaminkatalógus-kereskedője. Termékeit a helyes gyártási gyakorlat (GMP) szerint gyártják.

Étrend-kiegészítő

Összetevők: Berberin, kapszulahéj: zselatin, barna rizsliszt, csomósodásgátlók: magnézium-sztearát és szilícium-dioxid.

Tartalom ajánlott napi adagban (1 kapszula): Berberin - 400 mg

Ajánlott napi bevitel: o ne kapszula naponta étkezés közben.

Nettó súly : 60 kapszula

Tárolás: Szobahőmérsékleten, száraz helyen, kisgyermekektől elzárva tárolandó.

Vigyázat: Ne lépje túl a napi ajánlott adagokat. Az étrend-kiegészítők nem használhatók a változatos étrend helyettesítőjeként (helyettesítőjeként). Termék terhes és szoptató nők számára nem ajánlott.

Új
Good product.
rating 10
2024-02-01
Kaspers
The best of berberine. I have noticed that my glucose level have decreased quite a bit when I take this before each meal. Berberine is also a good prebiotic that feeds one\'s gut bacteria.

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

Product added to wishlist
Product added to compare.