Quercetin High Potency 475 mg, 60 kapszula
Quercetin High Potency 475 mg, 60 kapszula
Quercetin High Potency 475 mg, 60 kapszula
Quercetin High Potency 475 mg, 60 kapszula

Quercetin High Potency 475 mg, 60 kapszula

SWA17
10 948,00 Ft

A kvercetin a flavonoidok csoportjába tartozik. Segít lezárni az ereket és csökkenteni azok áteresztőképességét. A Quercetin antihisztamin hatással is rendelkezik.

 

Quercetin

A kvercetin a flavonoidok csoportjába tartozik. Segít lezárni az ereket és csökkenteni azok áteresztőképességét. A Quercetin antihisztamin hatással is rendelkezik. Nyugtatja a besugárzás hatásait, és csökkenti a fáradtságot és a stresszt. A kvercetin számos sejtes folyamat szabályozásában vesz részt, például a sejtek szaporodásában és a halálban. Ezenkívül a kvercetin védő hatással van a C- és E-vitaminokra, megakadályozva az aszkorbát-oxidációt.

 

Swanson ®

A Swanson Health Products az étrend-kiegészítők amerikai gyártója és forgalmazója, 1969-ben alakult. A vállalat az Egyesült Államok legnagyobb magántulajdonban lévő vitaminkatalógus-kereskedője. Termékeit a helyes gyártási gyakorlat (GMP) szerint gyártják.

Étrend-kiegészítő

Összetevők: Quercetin, zselatin (kapszulahéj), rizsliszt, magnézium-sztearát és / vagy kovasav (csomósodásgátlók)

Tartalom ajánlott napi adagban (1 kapszula): Quercetin (kvercetin-dihidrát) - 475 mg

Ajánlott napi bevitel: Naponta egy kapszula

Nettó súly: 44 g - 60 kapszula

Tárolás: Száraz helyen tárolja, kerülje a túlzott meleget. Ne használja, ha a dugó alatti tömítés sérült vagy hiányzik. Kisgyermekektől elzárva tartandó.

Vigyázat: Ne lépje túl a napi ajánlott adagokat. Az étrend-kiegészítők nem használhatók a változatos étrend helyettesítőjeként (helyettesítőként). Termék terhes és szoptató nők számára nem ajánlott.

Új

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

Product added to wishlist
Product added to compare.