Q-10 koenzim 100 mg, 60 kapszula

Q-10 koenzim 100 mg, 60 kapszula

PRT04
5 336,00 Ft

A Q10 koenzim természetes antioxidáns, amely részt vesz a metabolikus kémiai reakciók láncolatában, amelyek energiát generálnak a sejtekben.

 

Q10 koenzim

 

A Q10 koenzim természetes antioxidáns, amely részt vesz a metabolikus kémiai reakciók láncolatában, amelyek energiát generálnak a sejtekben. Javítja a szívizom oxigénfelhasználását és a vérkeringést. Ezenkívül a Q10 koenzim stimulálja az immunrendszert antitestek termelésére, és növeli a CD4 / CD8 arányt. Ez az arány jelentősen csökken a krónikus betegségben szenvedők körében.

 

Puritán büszkesége

 

A Puritan's Pride® az étrend-kiegészítők amerikai gyártója és forgalmazója. A puritán Pride® márkájú kiegészítők előállításához felhasznált alapanyagok a legjobb minőségűek. A puritán Pride® termékeit a helyes gyártási gyakorlat (GMP) szerint gyártják.

 

Étrend-kiegészítő

 

Összetevők: Q10 koenzim, rizskorpaolaj, zselatin, növényi glicerin, lecitin ( szója ), titán-dioxid.

A termék nem tartalmaz: mesterséges aromákat, édesítőszereket, tartósítószereket, cukrot, keményítőt, tejet, laktózt, glutént, búzát, élesztőt, nátriumot.

Tartalom ajánlott napi adagban (1 kapszula): Q10 koenzim 100 mg,

 

Ajánlott napi bevitel: 1 kapszula naponta, lehetőleg étkezés közben.

Nettó súly: 27 g - 60 kapszula

Tárolás: Szobahőmérsékleten, száraz helyen, kisgyermekektől elzárva tárolandó.

 

Vigyázat: Ne lépje túl a napi ajánlott napi adagokat. A termék terhes és szoptató nők számára nem ajánlott. A terméket nem szabad a változatos étrend helyettesítésére használni.

 

 

Új

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

Product added to wishlist
Product added to compare.